Meghan Markle i-a adus Prințului Philip un omagiu cu o semnificație aparte

Coroana de flori pe care Meghan Markle a ales-o pentru înmormântarea Prințului Philip are o simbolistică aparte.

Meghan Markle i-a adus Prințului Philip un omagiu cu o semnificație aparte

Deși nu a participat la înmormântarea Prințului Philip, Meghan Markle a dorit să aducă un ultim omagiu Ducelui de Edinburgh. Aceasta a trimis o coroană de flori de câmp, care deși la o primă vedere pot părea banale, ascund o semnificație aparte. Coroana era alcătuită în mod predominant din flori de Eryngium (scai vânăt) și Acanthus mollis (Talpa ursului).

Scaiul vânăt este floarea simbol a marinei regale, iar talpa ursului este floarea Greciei, Meghan onorând astfel orginile grecești ale Prințului Philip. De asemenea, buchetul conținea și trandafiri mici, rozmarin, lavandă și floare-clopoțel. În plus, soția Prințului Harry a scris de mână și câteva rânduri prin care își exprima regretul față de moartea Ducelui de Edinburgh.

Purtătorii de cuvânt ai familiei regale britanice au transmis că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea Prințului Philip, care a avut loc sâmbătă, din cauza sarcinii avansate.  

Dar, susțin niște apropiați ai ei, adevăratul motiv pentru care ducesa a refuzat să zboare la Londra împreună cu Harry este pentru că „nu vrea să fie centrul atenției”.

„Meghan a spus că principala ei preocupare este susținerea lui Harry”, a declarat un insider pentru The Daily Mail, adăugând că ducesa a lăsat participarea ei la latitudinea lui Harry.

Aceiași prieteni citați de The Daily Mail spun că Meghan și Prințul Philip „au avut o legătură specială și ea l-a adorat”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Meghan Markle este însărcinată în șase luni cu o fetiță și, după spusele purtătorilor de cuvânt, medicul a sfătuit-o să nu călătorească în starea ei.

Nici mama ei, Doria, nu a fost de acord cu o călătorie peste ocean în acest moment. „Doria a insistat ca Meghan să rămână acasă și să-l susțină pe Harry de departe”, au declarat sursele tabloidului britanic. „Ca și Harry, Doria este foarte protectoare față de Meghan și nu vrea să o vadă punându-și propria sănătate în pericol. Stresul este ultimul lucru de care Meghan are nevoie acum.”

Citește și:
Prințul Harry, omagiu emoționant adus bunicului său, Prințul Philip

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video