Liam Hemsworth vorbește despre despărțirea de Miley Cyrus

Liam Hemsworth își dorește ca Miley Cyrus să fie fericită.

Liam Hemsworth vorbește despre despărțirea de Miley Cyrus

Liam Hemsworth a vorbit despre despărțirea de Miley Cyrus printr-o postare pe Instagram, explicând că își dorește ca aceasta să fie fericită. „Bună tuturor, vreau să vă spun că Miley și cu mine ne-am separat recent și îi doresc multă sănătate și fericire în perioada care urmează. Aceasta este o situație personală, nu am făcut și nu voi face niciun fel de declarație jurnaliștilor sau publicațiilor. Orice declarație atribuită mie este falsă. Pace și dragoste”, a scris actorul alături de o fotografie cu apusul de soare pe plajă.


Liam a simțit nevoia să clarifice lucrurile după ce Daily Mail Australia l-a citat că ar fi spus: „Nu înțelegi cum este. Nu vreau să vorbesc despre asta”, la doar câteva zile după despărțire. Miley a scris, de asemenea, un mesaj pe contul personal de Instagram, în care evidențiază faptul că „schimbarea este inevitabilă”.

„Nu te lupta cu evoluția, pentru că nu vei câștiga niciodată. Ca și muntele în vârful căruia mă aflu, care a fost cândva sub apă, conectat cu Africa, schimbarea este inevitabilă. Dolomiții nu au fost creați peste noapte, această frumusețe magnifică s-a format de-a lungul a milioane de ani. Tatăl meu mereu îmi spunea: „Natura nu se grăbește niciodată dar ajunge mereu la timp.' Îmi umple inima cu pace și speranță știind că este adevărat. Am fost învățată să respect planeta și procesul ei și sunt pregătită să fac același lucru cu procesul meu, de asemenea', a explicat artista.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit weekend-ul trecut, după o căsnicie de șapte luni.

Citește și:
Palatul Buckingham face primele declarații despre acuzațiile de hărțuire care i se aduc Prințului Andrew

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people