Laura Whitmore, noua cucerire a lui Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio, starul din „The Revenant”, si prezentatoarea TV Laura Whitmore au petrecut impreuna in seara decernarii Premiilor Bafta, pana la 5 dimineata, spun sursele.

Laura Whitmore, noua cucerire a lui Leonardo DiCaprio?

Dupa ce a castigat primul sau premiu BAFTA pentru cel mai recent rol al sau, cel din „The Revenant', Leonardo DiCaprio a fost vazut apropiindu-se foarte mult de Laura Whitmore. Cei doi au fost surprinsi vorbind, cu capetele foarte apropiate, soptindu-si la ureche.

Leonardo DiCaprio si prezentatoarea TV se aflau la petrecerea de dupa premiile BAFTA, care a avut loc intr-un hotel londonez.

In fotografiile surprinse de paparazzi cu cei doi, Leonardo DiCaprio pare foarte fascinat de Laura Whitmore, in varsta de 30 de ani, in timp ce aceasta se apleaca pentru a-i vorbi de aproape, din cauza zgomotului petrecerii.

O sursa a dezvaluit chiar ca Leo a intrebat-o pe Laura daca vrea sa vina in camera sa de hotel dupa terminarea petrecerii si ca prezentatoarea TV a fost foarte magulita de atentia pe care i-a acordat-o starul din „The Revenant'.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people