Lena Dunham condamna folosirea pozelor retusate exagerat

Lena Dunham a adresat o replica dura revistei spaniole „Tentaciones”, care a publicat o poza cu ea, editata in Photoshop, pe coperta celui mai recent numar.

Lena Dunham condamna folosirea pozelor retusate exagerat

Revista spaniola „Tentaciones' a publicat pe coperta celei mai recente editii o poza cu Lena Dunham, vizibil editata in Photoshop. Fotografia originala a fost realizata de Ruven Afanador pentru „Entertainment Weekly' in 2012.

In imagine, Lena Dunham a fost stilizata astfel incat sa arate precum celebrul model britanic Twiggy.

Revista „Tentaciones' nu a avut inclus si un interviu cu Lena Dunham, insa a cumparat drepturile pentru a publica imaginea pe coperta si pentru a o taia la dimensiunea corespunzatoare.

La putin timp dupa publicarea revistei, Lena Dunham a postat o poza cu ea pe coperta „Tentaciones' si a scris: „sunt onorata sa fiu pe coperta voastra (…). DAR corpul meu NU a aratat niciodata in acest fel si nici nu va arata – revista a facut mai mult decat editarea normala in Photoshop. Asa ca, daca va place ceea ce fac, de ce nu sunteti sinceri cu cititorii vostri? Cu dragoste, Lena.'

Lena Dunham a primit peste 40.000 de like-uri la poza si numeroase comentarii care o sustin.

Dupa ce revista „Tentaciones' si-a cerut scuze, Lena Dunham a explicat intr-o alta postare pe Instagram ca nu invinuieste neaparat aceasta revista, insa invinuieste intreaga societate pentru felul in care s-a transformat si pentru pretul care este pus in ziua de astazi pe fotografiile editate si pentru standardele ideale care li se impun femeilor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people