Kelly Osbourne face dezvăluiri despre operația de micșorare a stomacului

Kelly Osbourne povestește cum a slăbit aproape 40 de kilograme după operația de micșorare a stomacului.

Kelly Osbourne face dezvăluiri despre operația de micșorare a stomacului

Actrița Kelly Osbourne a povestit în timpul podcastului Hollywood Raw cum a reușit să piardă aproape 40 de kilograme după ce a suferit cunoscuta intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, subliniind că totul a reprezentat un efort de durată – atât fizic, cât și psihic.

„Am ales operația, chiar nu-mi pasă ce spun oamenii”, a răspuns Osbourne zvonurilor privind o posibilă operație estetică. „Am făcut-o și sunt mândră de asta. Am făcut operația de micșorare a stomacului. Tot ce face e să îți modifice forma stomacului. Am făcut-o acum 2 ani. N-aș minți niciodată despre asta. E cel mai bun lucru pe care l-am făcut”.

Kelly Osbourne a continuat să spună cum, deși operația ar putea părea un pas important, nu oferă întreaga schimbare: „Operația pe care am făcut-o… Dacă nu faci mișcare și nu mănânci cum trebuie, vei lua în greutate. Tot ce face e să te ducă într-o direcție bună”, precizează artista. „Deci, dacă sunteți interesați, gândiți-vă bine înainte”.

Osbourne a mai mărturisit că a fost nevoie și să treacă printr-o perioadă lungă de terapie, mai ales cu ea însăși, timp de un an, pentru a-și da seama ce își dorește să facă în continuare în viață. „Tot ce face e să te împingă în direcția bună. Dar nu îți rezolvă toate problemele. Nu e o rezolvare rapidă. Primul lucru pe care a trebuit să-l fac a fost să devin fericită. A trebuit să-mi eliberez mintea înainte să îmi tratez corpul”, subliniază Kelly Osbourne. „Niciodată nu vei putea ajunge aici dacă nu pleci cu moralul ridicat”.

Pe lângă cunoașterea de sine, actrița britanică a renunțat și la alcool, iar în ultimii ani a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme – strict pentru ea, după cum mărturisește aceasta: „De doi ani lucrez la asta. Să îmi dau seama dacă vreau să continui în industria Hollywood-ului, dacă sunt capabilă măcar să slăbesc”, spune Osbourne. „Am făcut-o și am realizat că vreau să continui. N-am făcut-o decât pentru mine. A fost un proces lung, iar acum sunt aici și toți mă observă”.

Acum că a slăbit, Kelly Osbourne spune că nu îi va ierta pe cei care au refuzat să lucreze cu ea înainte: „Pierderea în greutate m-a indignat rău de tot la Hollywood”, anunță ea. „Când eram grasă, eram invizibilă. Nu voiau să lucreze cu mine, nu voiau să facă nimic cu mine”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În același timp, actrița e hotărâtă să lucreze cu cei care au apreciat-o indiferent de siluetă: „Știu exact cu cine voi lucra și cu cine nu. Fiindcă știu cine m-a făcut grasă, știu cine n-a vrut să lucreze cu mine. Știu exact cine a spus-o. Rezist foarte bine, dar rețin totul. Îmi amintesc ce spui despre mine, iar asta e cea mai bună răzbunare”, a concluzionat Kelly Osbourne, încântată că poate reintra în acțiune.

Citește și:
Cum arată Lana del Rey fără machiaj

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video