Keira Knightley vorbește despre noul ei film, `Colette`, și nevoia cinematografiei de perspectiva feminină

Keira Knightley a pornit o discuție la Festivalul Internațional de Film de la Toronto despre nevoia de a introduce în industria cinematografică unghiul de abordare al femeilor asupra poveștilor.

Keira Knightley vorbește despre noul ei film, `Colette`, și nevoia cinematografiei de perspectiva feminină

Actrița în vârstă de 33 de ani a participat la o conferință de presă cu ocazia premierei noului ei film, `Colette`, în Toronto, Canada, la începutul acestei săptămâni. „Conversația este un punct de plecare imens, doar pentru simplul fapt că spunem `da, avem nevoie de mai multe voci de femei, avem nevoie de mai multe regizoare și perspectiva unei femei`. Este mare nevoie în acest moment de vocile unor femei puternice, iar noi ar trebui să ne asigurăm că acest lucru nu va fi lăsat baltă”, a spus Keira în timpul evenimentului.

https://www.instagram.com/p/BnjXo-rDl83/?hl=ro&taken-by=colettemovie

În `Colette`, Keira interpretează rolul unei scriitoare de origine franceză care își începe cariera scriind o autobiografie, pentru care soțul ei, Willy (Dominic West), își va însuși succesul. Regizorul Wash Westmoreland a declarat că bătălia scriitoarei pentru identitate, egalitate între sexe și încredere în sine, de acum 100 de ani, se regăsește în mișcarea Time’s Up din zilele noastre. „Este timpul ca femeilor să li se ofere creditul și puterea care li se cuvine, ceea ce Colette face în acest film”, a continuat Wash Westmoreland.

Regizorul Westmoreland a adăugat că scenariul original al filmului a fost scris încă din anul 2001, spunând „Este ca și când Colette ar fi chiar aici, strigând `Este timpul`”.

Citește și:
Keira Knightley, aparitie surprinzatoare in noul film „Piratii din Caraibe'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people