Katy Perry dezvăluie de ce a renunțat la epilat de când a devenit mamă

Katy Perry a devenit pentru prima dată mamă în luna august a anului trecut.

Katy Perry dezvăluie de ce a renunțat la epilat de când a devenit mamă

Katy Perry a devenit pentru prima dată mamă în luna august a anului trecut și a vorbit în numeroase rânduri despre provocările pe care le-a întâmpinat în toată această perioadă.

Katy Perry face parte din juriul emisiunii American Idol și în această perioadă au loc audițiile concurenților. Nu de multe ori cântăreața a fost impresionată de vocile și talentul concurenților și i-a copleșit cu laude și aprecieri.

Probabil una dintre mărturisile recente ale vedetei i-au luat prin surprindere pe fanii acesteia. După ce concurenta Cassandra Coleman a impresionat-o profund prin interpretarea piesei Find Me și ulterior prin duetul cu Ryan Tedder, solistul trupei One Republic, Katy Perry a avut numai cuvinte de laudă.

„Vocea ta este o experiență spirituală. Este de-a dreptul angelică”, i-a declarat Perry. „Ca proaspătă mămică, nu mai am așa mult timp pentru mine, așa că am renunțat la a mă epila pe picioare. Însă, atunci când te-am auzit cântând, efectiv părul de pe picioarele mele a crescut un centimetru. A fost incredibil!”

Ulterior, vedeta a postat pe contul ei de Twitter un GIF – pe care îl poți vedea mai jos – scriind: „O reprezentare live a părului de pe picioarele mele atunci când am auzit-o pe @casscoleman cântând la #AmericanIdol.”

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom au devenit părinți pentru prima oară în luna august a anului trecut. Deși cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevărată binecuvântare și că este extrem de fericită, în egală măsură, nu s-a sfiit nici să dezvăluie că rolul de mamă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

Invitată în emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat.„Nimeni nu vorbește despre primele șase săptămâni de la naștere. Doamne, e o nebunie. Ce carusel!”.

De asemenea, într-un alt interviu acordat emisiunii Live with Kelly and Ryan, Katy Perry a dezvăluit că s-a întors la muncă după doar cinci săptămâni de la naștere.

„Am început să filmez pentru sezonul patru al emisiunii American Idol la cinci săptămâni de la naștere. Nu am planificat asta. Doamne, a fost atât de intens! Să naști, iar apoi să te întorci la muncă și să alăptezi… Asta e ce fac femeile? Doamne! Femeile sunt cele mai puternice ființe de pe planetă!”

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, Katy Perry nu s-a sfiit nici să arate transformările prin care corpul său a trecut după sarcină. La doar o săptămână de când a devenit mamă, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie în lenjerie intimă. Postarea s-a bucurat de un real succes, fanii acesteia apreciind naturalețea de care a dat dovadă.

Citește și:
Motivul pentru care Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon al serialului Bridgerton

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video