Kate Middleton sare în ajutorul familiilor cu probleme

2019 abia a început și deja pentru Kate Middleton este un an plin cu multe responsabilități ce țin de inițiativele familiei regale britanice.

Kate Middleton sare în ajutorul familiilor cu probleme

Următoarea apariție publică a Ducesei de Cambridge este programată pe 22 ianuarie la organizația Family Action’s Lewisham Center din sudul Londrei. Family Action, o organizație care aniversează anul acesta 150 de ani de la înființare, este compusă din 150 de servicii locale și naționale care lucrează pentru a susține familiile vulnerabile și copiii care se confruntă cu probleme financiare, ale sănătății mintale, abuz domestic, consum de droguri și multe alte probleme. Colaborarea dintre această organizație și familia regală britanică este una de durată, ea aflându-se sub patronajul Reginei Elisabeta a II-a încă din 1953.

În cadrul evenimentului care va avea loc pe 22 ianuarie, Kate Middleton va lansa FamilyLine, o linie de susținere gratuită care va funcționa pe tot teritoriul Regatului Unit. Numeroși voluntari s-au oferit să ia parte la această inițiativă menită a ajuta, prin intermediul apelurilor telefonice gratuite, e-mail și mesaje, pe toți cei aflați în dificultate.

Vizita Ducesei va cuprinde și o discuție despre presiunile cu care se confruntă orice familie, dar și despre metodele prin care ele pot fi rezolvate. Familia regală britanică a devenit în ultimii ani mult mai deschisă către rezolvarea problemelor ce țin de familie și sănătatea mintală, chiar Prințul Harry dezvăluind public că a recurs la terapie pentru a trece peste momentul decesului mamei sale.

Pentru Kate Middleton, aceasta nu este prima colaborare cu Family Action, ea a vizitat centrul Hornsey Road Children’s Centre ce ține de această organizație în noiembrie 2017, când era însărcinată cu Prințul Louis și a vorbit despre experiențele personale, povestind că Prințul William nu a știut exact cum să se comporte atunci când a venit pe lume primul lor copil, Prințul George.

Citește și:
La 14 ani, Kate Middleton a fost nevoită să se transfere la altă școală dintr-un motiv bine întemeiat

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people