Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit luna trecută

Potrivit unei surse citată de ET și numeroase alte publicații internaționale, Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit luna trecută.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit luna trecută

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit luna trecută, susține o sursă citată de numeroase publicații. Cuplul a ținut secretă căsătoria față de multe persoane. Justin și Hailey au vrut să fie căsătoriți și nu au vrut să aștepte. Încă plănuiesc să aibă și o nuntă mai formală, dar o ceremonie intimă era exact ce își doreau', a precizat sursa.

Justin și Hailey le spuneau oamenilor că nu s-au căsătorit, dar acest lucru nu era adevărat', a mai adăugat sursa, adăugând că deși Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit, ei încă au planuri cu privire la o ceremonie în afara stării civile.

TMZ a confirmat că zvonurile anterioare legate de mariajul celor doi, în New York, erau adevărate. Deși Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit din punct de vedere legal, perechea va avea și o nuntă alături de familie și prieteni, deși sunt deja soț și soție.

TMZ a mai raportat și faptul că cei doi nu au semnat un contract prenupțial, deși ambii au discutat înainte cu avocații lor.

De asemenea, în această săptămână Bieber a fost auzit numind-o pe Baldwin „soția' sa atunci când au vizitat Muzeul Stratford Pereth din Ontario, Canada.

Justin a prezentat-o pe Hailey ca fiind soția sa. Poate că a fost o formă de alint. Ne-a făcut foarte mare plăcere vizita lor', a postat muzeul pe contul de Instagram, alături de un mesaj pe care Baldwin l-a lăsat pe perete.

Luna trecută, atunci când au început să se vehiculeze zvonuri cu privire la căsătoria lor, Baldwin a postat un mesaj pe Twitter – mesaj pe care l-a șters ulterior, în care nega veridicitatea speculațiilor. Înțeleg de unde au apărut speculațiile, dar încă nu sunt căsătorită!', a scris aceasta.

Justin și Hailey încă plănuiesc să aibă o nuntă sau o petrecere cu membrii familiei și cei mai apropiați prieteni', a spus o altă sursă celor de la ET luna trecută. Totuși, Justin e foarte spontan. Îi ține pe toți, inclusiv pe Hailey, în suspans.'

Veștile cu privire la căsătorie au venit la câteva luni după ce Bieber a cerut în căsătorie modelul de 21 de ani, în timp ce cuplul era în vacanță în Bahamas. Cei doi au fost prieteni initial. S-au întâlnit acum 10 ani și au ieșit împreună puțin în 2015 și 2016. Totuși, sentimentele între ei nu au dispărut niciodată, conform unei surse. Tocmai de aceea cei doi și-au reluat relația vara aceasta.

Citește și:
De ce Selena Gomez nu are resentimente față de foștii ei iubiți, Justin Bieber și The Weeknd

Text: Bianca Margarit
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people