Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit?

Lucrurile se întâmplă atât de repede în relația lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit?

Pentru o perioadă destul de scurtă de timp toată lumea a fost convinsă că Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit, People și TMZ publicând mai multe informații despre eveniment.

Se pare însă că lucrurile nu au ajuns momentan atât de departe, zvonurile fiind dezmințite chiar de către Hailey pe Twitter, care a anunțat că nu este încă căsătorită. Între timp postarea ei a fost ștearsă, așadar nimeni nu știe cu exactitate ce se întâmplă în relația celor doi.

Zvonurile au apărut după ce Justin și Hailey au fost văzuți ieșind dintr-un oficiu de stare civilă. Se pare că aceștia nu s-ar fi căsătorit de fapt, ci ar fi luat un certificat necesar înainte de căsătorie. În New York acesta este valabil doar 60 de zile, așadar nunta ar trebui să aibă loc în următoarele două luni.

Hailey a declarat pentru The Cut că și-a ales deja desginerul pentru rochia de mireasă și se pare că nunta lor va fi una intimă, invitând la ceremonie doar prietenii apropiați și rudele. Totodată, potrivit mai multor surse apropiate o altă petrecere mai mare ar avea loc după ceremonia religioasă.

O altă sursă a declarat pentru TMZ că Hailey nu este însărcinată, așadar nu acesta este motivul unei posibile nunți.

Citește și:
Hailey Baldwin și-a ales deja domnișoarele de onoare pentru nunta cu Justin Bieber

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people