Jennifer Lopez, PRIMELE DECLARAȚII despre actuala relație cu Ben Affleck

Jennifer Lopez nu se sfiește să spună cât de mult își iubește viața.

Jennifer Lopez, PRIMELE DECLARAȚII despre actuala relație cu Ben Affleck

„Sunt foarte fericită”, i-a spus Jennifer Lopez, lui Zane Lowe de la Apple Music, luni. „Știu că oamenii se întreabă mereu: Ce mai faci? Care-i treaba? Ești bine? Despre asta e vorba. Nu am fost niciodată mai bine.”

„Vreau ca oamenii mei cărora le pasă de mine – pentru că îmi pasă atât de mult de ei – să știe că am ajuns într-adevăr într-un loc din viața mea în care mă simt grozav pe cont propriu,” a continuat Lopez, în ciuda faptului că a fost văzută în mod constant în ultima vreme, după despărțirea surprinzătoare de Alex Rodriguez, în compania lui Ben Affleck.

„Și cred că odată ajuns în acel loc, ți se întâmplă lucruri uimitoare, care nu ți-ai fi imaginat niciodată că ți vor putea întâmpla din nou,” a explicat cântăreața de 51 de ani, fără a preciza vreunul dintre lucrurile la care se referă. „Deci cam acolo sunt eu acum.'

Lopez nu a vorbit despre cum decurge relația ei cu Affleck, dar a mai zis: „Îmi place toată dragostea care vine spre mine acum și toate urările de bine. Și vreau doar ca toată lumea să știe că este cel mai bun moment. Este cel mai bun moment din viața mea.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt noul cuplu al momentului, după ce au mai stârnit, cu 17 ani în urmă, fascinația lumii întregi din aceeași postură. Reuniți acum, fiecare după alte relații și căsnicii, cei doi par să fie din ce în ce mai apropiați.

Ei nu și-au confirmat încă relația prin vreo declarație oficială, dar au fost fotografiați deja împreună în multiple rânduri pe parcursul ultimelor luni, cu sau fără copii, atât în Los Angeles, unde locuiește actorul, cât și la Miami, reședința lui Lopez, sau în Montana, unde au mers împreună.

Citește și:

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au distrat alături de copiii lor la Universal Studios. FOTO

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video