Jennifer Aniston ar avea o nouă relație și este vorba de fostul iubit al actriței Halle Berry

Actrița Jennifer Aniston pare să se bucure din plin de avantajele unei relații nu prea serioase.

Jennifer Aniston ar avea o nouă relație și este vorba de fostul iubit al actriței Halle Berry

Jennifer Aniston a reușit să țină prima pagină a ziarelor mult timp chiar și după scandaloasa despărțire de Brad Pitt – iar în ultimii trei ani de când a pus capăt și relației cu Justin Theroux, actrița s-a putut bucura de o pauza binemeritată din partea tabloidelor.

Tocmai de aceea, vestea că Aniston ar iubi din nou a atras instant atenția presei americane și nu numai – mai ales dacă partenerul este nimeni altul decât Gabriel Aubry, aka fostul iubit al actriței Halle Berry.

„Surse din interior spun că Jennifer Aniston îmbrățișează în sfârșit ideea de casual dating – iar cel mai recent s-a bucurat de o aventură cu fostul soț al lui Halle Berry, Gabriel Aubry, în vârstă de 44 de ani”, apărea pe blogul de bârfe celebitchy, citând un material publicat de Us Weekly.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriel Aubry (@gabrielaubry)


„Jen e foarte fericită că se distrează din nou, dar de data asta ia lucrurile diferit”, mărturisea o sursă pentru publicația citată. „Ce e cel mai important pentru ea acum este să se simtă bine cu ea însăși în mod spontan – iar asta se aplică tuturor aspectelor din viața ei.”

„Lui Jen îi place că poate să se simtă bine fără niciun fel de judecăți și așteptări”, a mai adăugat sursa, pentru aceeași publicație. „De aceea Gabriel e potrivit pentru ea. E un tip relaxat și sensibil care nu o să se apuce să împrăștie vorbe, așa că Jen se simte în siguranță știind că ce se întâmplă în spatele ușilor închise rămâne între ei.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Bazându-ne pe aparițiile limitate pe care Aubry le-a avut alături de Halle Berry, am putea spune că acesta îi poate oferi lui Aniston întocmai discreția pentru care actrița a tânjit întotdeauna.

Modelul de origine canadiană Gabriel Aubry și actrița Halle Berry au fost împreună din 2005 și până în 2010, după ce s-au cunoscut în timpul unei prezentări de modă Versace. În 2008 au adus-o pe lume pe fetița lor, Nahla, însă la doar doi ani mai târziu s-au despărțit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriel Aubry (@gabrielaubry)

În ultimii ani, Berry i-a cerut de multe ori socoteală lui Aubry pentru sumele imense de bani pe care aceasta i le plătește pentru creșterea copilului – fostul ei soț însă nu a răspuns mereu la aceste acuzații.

Citește și:
Întrebată despre relația cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a dat cel mai bun răspuns

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video