Jean Gavril și Feli lansează „Ultimul val”, o piesă dramatică despre plecarea într-o altă lume

Jean Gavril și Feli lansează "Ultimul val", o piesă dramatică despre plecare și gol rămas în urma pierderii cuiva drag.

Jean Gavril și Feli lansează „Ultimul val”, o piesă dramatică despre plecarea într-o altă lume

Jean Gavril este unul dintre cei nonconformiști artiști din România. El lansează alături de Feli „Ultimul val”, o piesă dramatică, inspirată de moartea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, comandant de vas de profesie. Piesa are amprenta lui Jean Gavril, care și-a pus emoțiile și trăirile față de această plecare într-o piesă încărcată de dramatism, atât în ceea ce privește linia melodică, cât și versurile. „La 2-3 zile după eveniment, eram în studio și încercam să scot toate sentimentele care mă încercaseră în zilele acelea. A ieșit acest refren care vorbește despre despărțire, distanță și lipsă', povestește artistul Jean Gavril, compozitor, textier și interpret al acestei piese.

Jean Gavril a realizat alături de Feli un cover după o piesă de succes a lui Dan Spătaru, „Îți pare rău.” El a promis publicului faptul că va reveni cu o piesă proprie împreună cu ea, de a cărei voce și profunzime este fascinat. „Din prima clipă am știut că această piesă este perfectă pentru un duet cu Feli. Vocea ei este superbă în general, dar pe piesa asta, aduce o supradoză de emoție', susține Jean Gavril despre colaborarea cu Feli.

„Eu sunt unul din cei mai mari fani Jean Gavril din momentul în care am făcut cunoștință în studiourile HaHaHa Production. Când Jean mi-a arătat demo-ul piesei „Ultimul Val”, efectiv nu am putut-o asculta pentru că treceam prin schimbări mari pe plan personal și fiind o piesă cu un mesaj atât de intens, mă atingea prea tare. Aproape un an mai târziu, după ce multe s-au așezat, într-o seară la studio, Jean lucra la finalizarea piesei. Atunci am „fugit” la Smiley și Jean și i-am rugat să mă lase și pe mine pe această piesă pe care eu o consider o capodoperă. Mă bucur mult și sunt foarte fericită că Jean a acceptat să împartă așa poveste cu mine muzical!', mărturisește Feli.

„Ultimul val” este o co-producție Roton și HaHaHa Production, iar muzica și versurile sunt scrise de Jean Gavril, Felicia Donose și Andrei Tiberiu Maria. Producția muzicală este realizată de Șerban Cazan și Lucian Nagy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people