Jason Derulo și Jena Frumes au devenit părinți. Cum se numește bebelușul?

Cântărețul Jason Derulo și iubita lui, influencer-ul Jena Frumes, sunt părinții unui băiat.

Jason Derulo și Jena Frumes au devenit părinți. Cum se numește bebelușul?

Cântărețul de 31 de ani Jason Derulo este tată. La două luni după ce el și Jena Frumes au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, Jena a dezvăluit că băiețelul mult așteptat s-a născut sâmbătă, pe 8 mai.

„O fărâmă din prima mea săptămână cu micul nostru rege sănătos și frumos,” a scris Jena pe Instagram marți, unde o urmăresc peste 4.5 milioane de oameni. „Viața are acum mult mai mult sens și sunt atât de recunoscătoare. Sunt atât de îndrăgostită de acest băiețel, este tot ce nu am știut niciodată că îmi trebuie.”

Cuplul nu a dezvăluit în primă fază și alte detalii despre copil, cum ar fi numele lui sau o fotografie cu el, dar Jena a împărtășit cu fanii ei niște imagini cu ea și Jason în noua postură, alături de micuțul lor.

Starul YouTube Jena Frumes are 27 de ani și l-a întâlnit pe Derulo la sala de sport unde mergeau amândoi. Relația lor a început în toiul pandemiei de coronavirus, după ce Derulo și-a luat inima-n dinți și s-a prezentat fetei pe care o mai văzuse lucrând la aparate și de la care nu-și putea lua ochii.

Derulo a anunțat public nașterea băiețelului său în urmă cu puțin timp, dezvăluind, totodată, și numele acestuia: „Cea mai fericită zi din viața mea, când l-am adus pe băiețelul nostru (Jason King Derulo) acasă. E atât de norocos să aibă ca mamă o eroină atât de puternică și iubitoare @jenafrumes.”

Nu că ar fi fost nevoie de noi dovezi online ca să înțelegem cât de mult și-a dorit cântărețul acest copil, după zeci de postări amuzante și tandre cu Jena, pe când era însărcinată. „Nu puteam fi mai entuziasmați pentru acest nou capitol din viața noastră”, scria el pe 28 martie.

Citește și:

Flavia Mihășan a născut pentru a doua oară 

Foto: Instagram

Recomandari
Mai multe din people