Jared Leto recunoaste ca nu are foarte multi prieteni

Intr-un nou interviu, Jared Leto recunoaste ca nu are foarte multi prieteni si dezvaluie care sunt planurile sale de a intemeia o familie.

Jared Leto recunoaste ca nu are foarte multi prieteni

A fi un actor de succes de la Hollywood nu inseamna neaparat ca ai si foarte multe persoane apropiate, exemplul perfect fiind actorul din „Suicide Squad”. Jared Leto recunoaste ca nu are foarte multi prieteni, fiind o persoana destul de singuratica.

Desigur, cu asemenea prieteni ti-ai putea dori mai multi? Printre scurta sa lista de prieteni se numara Alessandro Michele (Gucci) si Leonardo DiCaprio, alaturi de care Jared Leto si-ar dori sa petreaca mai mult timp: „Leo este foarte amuzant. Il cunosc de foarte mult timp. Este de obicei ocupat. Exista persoane cu care imi place sa ies, insa este greu sa gasesc timp pe care sa-l petrec cu acestea.”

In acelasi interviu pentru revista ES, Jared a vorbit si despre planurile sale de a avea copii: „Cred ca este foarte important sa fii prezent daca ai copii. Eu am multe…lucruri de care trebuie sa am grija”. Acesta a dezvaluit astfel ca cel putin momentan, nu isi doreste sa intemeieze o familie.

#JaredLeto #ThirtySecondsToMars for @esmagazinebts ©TheCourtMagazine

A post shared by The Court Magazine (@thecourtmagazine) on

In acelasi interviu, actorul in varsta de 45 de ani a vorbit si despre cariera sa. Acesta a declarat ca pentru concertele Thirty Seconds to Mars este dispus sa depaseasca limite, facand si lucruri din afara zonei sale de confort.

In ceea ce priveste actoria, Jared a declarat ca de obicei se pregateste pentru rolurile sale, insa nu considera ca toate au nevoie de un efort special. De exemplu, pentru a interpreta rolul „The Joker”, actorul s-a uitat la tot felul de clipuri video cu crime violente, insa daca ar fi fost un personaj din „Baywatch II”, nu ar fi avut nevoie de pregatire.

Citeste si:
Jared Leto nu isi doreste sa fie luat drept model

Totodata, el a declarat ca fiecare actor trebuie sa aleaga roluri care i se potrivesc, iar el, desi s-ar fi distrat, nu ar fi fost potrivit pentru genul acesta de film.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people