Însărcinată în 8 luni, Sophie Turner a participat la protestele Black Lives Matter

Protestele Black Lives Matter au luat amploare în întreaga lume, iar numeroase celebrități participă la acestea ca reacţie la moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în timp ce era imobilizat de poliţişti.

Însărcinată în 8 luni, Sophie Turner a participat la protestele Black Lives Matter

În ciuda disconfortului care apare în ultimul trimestru de sarcină, Sophie Turner susține cu tărie cauzele în care crede. Deși este însărcinată în aproape 8 luni, actrița din serialul Game of Thrones a participat alături de soțul ei, Joe Jonas, la protestele Black Lives Matter.

Sophie Turner a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram mai multe imagini de la protestul pașnic la care a participat, exprimându-și astfel susținerea față de mișcarea Black Lives Matter.

În prima imagine postată pe contul ei de Instagram se pot vedea mai mulți oameni care stau întinși cu pe iarbă, cu fața în jos – un omagiu adus lui George Floyd, bărbatul de culoare care a decedat după ce a fost imobilizat de poliţişti.

Cea de-a doua imagine o arată pe Sophie Turner ținând în mănă o bucată de carton pe care este scris „White Silence is Violence”, iar postarea se termină cu un video în care actrița strigă alături de soțul ei și prietenii lor „No justice, no peace” (Fără dreptate, fără pace – n.red).

De altfel descrierea întregii postări este „No justice, no peace #BlackLivesMatter.”

 

View this post on Instagram

 

No justice, no peace #BlackLivesMatter

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Și soțul actriței, cântărețul Joe Jonas, a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram mai multe imagini de le protestul la care a participat alături de soția sa. Prima imagine este un selfie, făcut de un prieten al cuplului, iar Jonas și Turner apar în fundal. Imaginile următoare sunt cu grupul de oameni care stau întinși pe iarnă, cu fața în jos, două fete care protestează ținând în mâini semne cu simboluri desenate, încheind postarea cu același video postat și de Sophie Turner.

 

View this post on Instagram

 

Black Lives Matter. ❤️

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

CONȚINUT VIDEO ELLE

Anunțul că Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți a luat prin surprindere pe toată lumea. Actrița și soțul ei nu au oferit declarații până acum cu privire la această veste, deși au apărut primele fotografii cu Sophie însărcinată, astfel încât abia așteptăm să aflăm dacă cei doi vor avea o fetiță sau un băiețel.

Citește și:
Protestele Black Lives Matter: tot ce trebuie să știi despre mișcarea care a generat revolte în SUA și în întreaga lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video