Înregistrări compromițătoare cu Melania Trump vorbind despre copiii deținuți la granițe au fost făcute publice

Înregistrări compromițătoare cu Melania Trump vorbind despre copiii migranți separați de părinții lor și ținuți în centre de detenție la granița SUA au fost făcute publice de o apropiată a acesteia, Stephanie Winston Wolkoff.

Înregistrări compromițătoare cu Melania Trump vorbind despre copiii deținuți la granițe au fost făcute publice

Înregistrări compromițătoare cu Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, vorbind pe un ton zeflemitor despre situația copiilor migranți separați de părinții lor și ținuți în centre de detenția la granița SUA au fost făcute publice, pe postul TV CNN, de către o fostă apropiată a acesteia, Stephanie Winston Wolkoff.

Aceasta a vorbit cu reporterul CNN Anderson Cooper, detaliind o vizită a Primei Doamne la un astfel de centru de detenție, în iunie 2018, atunci când aceasta a și purtat o jachetă pe care erau imprimate cuvintele: „Chiar nu îmi pasă, vouă?”, lucru despre care Wolkoff spune că a fost o modalitate de a atrage atenția presei. Din aceeași perioadă ar data și aceste înregistrări compromițătoare cu Melania Trump ironizând situația copiilor migranți, a căror suferință a cauzat un val uriaș de indignare în Statele Unite și în întreaga lume.

În aceste înregistrări Melania Trump este auzită spunând „să mă lase dracului în pace (give me a fucking break)” când vorbește despre criticile pe care le-a primit în legătură cu politica lui Donald Trump de a separa copiii migranți de părinții lor la granița cu Mexic. Aparent, Melania Trump era deranjată de aceste critici, care veneau către ea și soțul său într-o perioadă în care aceasta era ocupată cu planificare decorațiunilor de Crăciun pentru Casa Albă.

„Spune că sunt complice. Sunt la fel (ca el, n.red.), îl susțin, nu spun destul. Nu fac destul”, se arată în aceste înregistrări compromițătoare cu Melania Trump, în mod evident deranjată de reproșurile publicului. „Unde sunt, lucrez foarte mult la lucrurile pentru Crăciun despre care știi, și cui dracului îi pasă despre lucruri și decorațiuni pentru Crăciun? Dar trebuie să fac asta, nu?”.

„Ok, și fac asta. Și apoi spun că lucrez la planificarea pentru Crăciun și ei spun: dar cum rămâne cu copiii care sunt separați? Să mă lase dracului în pace. Au spus vreodată ceva când Obama a făcut asta?”, se aude în aceste înregistrări compromițătoare cu Melania Trump criticând fostul președinte pentru ceea ce pare a crede că este o acțiune similară cu cea a soțului ei legată de migranți (sub administrația Obama copiii erau separați de părinți doar atunci când existau suspiciuni în legătură cu bunăstarea lor alături de aceștia, și nu ca politică generală).

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Am încercat să reunesc un copil cu mama. Nu am avut o șansă. Trebuie să treacă printr-un proces, prin lege.” Deși nu este clar despre ce caz anume vorbește, Melania Trump pare să spună și că a încercat să facă publică povestea, dar că presa a refuzat să o preia. „Nu vor să spună povestea pentru că sunt împotriva noastră, pentru că sunt media liberală.” „Da, dacă mă duc la Fox vor publica povestea. Dar nu vreau să mă duc la Fox”, se mai arată în înregistrări.

În aceleași înregistrări compromițătoare cu Melania Trump aceasta poate fi auzită implicând faptul că minorii reținuți la granițe sunt fericiți să fie în Statele Unite, pentru că ar fi victime ale traficului de persoane.

Citește și:
Donald și Melania Trump s-au infectat cu coronavirus

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video