Încă un bebeluș regal! Prințesa Beatrice este însărcinată cu primul copil

Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, vor deveni părinți pentru prima dată!

Încă un bebeluș regal! Prințesa Beatrice este însărcinată cu primul copil

Familia regală britanică se mărește! Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, vor deveni părinți pentru prima dată.

Vestea a fost anunțată pe contul de Twitter al Palatului Buckingham. „Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte fericiți să anunțe că așteaptă un copil care va veni pe lume în toamna acestui an. Regina a fost informată și ambele familii sunt foarte fericite de această veste”, se arată în anunțul oficial.

Anunțarea faptului că Prințesa Beatrice este însărcinată coincide, din întâmplare sau nu, cu data la care Prințul Harry și Meghan Markle sărbătoresc 3 ani de la nunta lor fabuloasă.

Fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Prințesa Beatrice, și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în mare secret pe 17 iulie 2020. Ceremonia a avut loc la Palatul Windsor și au fost prezenți 20 de invitați, printre care și Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh.

Familia regală a dezvăluit imaginile oficiale de la nuntă. Din fotografiile făcute de Benjamin Wheeler se poate vedea cum Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip se aflau la distanță față de Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, respectându-se astfel măsurile impuse de pandemie.

Prințesa Beatrice a purtat o rochie vintage Norman Hartnell. Rochia a purtat-o și Regina Elisabeta a II-a la deschiderea Parlamentului în 1967 și în timpul unui banchet de stat în 1961 în Roma. Prințesa Beatrice a mai purtat și tiara Reginei Mary pe care Regina Elisabeta a II-a a avut-o în ziua nunții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de European Royal Families (@europeroyals) pe

Palatul Buckingham a confirmat prin intermediul unui comunicat că nunta a avut loc pe 17 iulie 2020. „Ceremonia privată a Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc vineri, 17 iulie, la 11 dimineața la Royal Chapel of All Saints din cadrul Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat Regina, Ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului.”

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi plănuiau să se căsătorească pe 29 mai, însă, în urma pandemiei de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să anuleze nunta. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe în Italia, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham.

În decembrie 2019, Prințesa Beatrice și-a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care e implicat tatăl ei, Prințul Andrew, din cauza legăturii pe care o avea cu Jeffrey Epstein, acesta fiind acuzat că a făcut sex cu minore. Astfel, Prințul Andrew a fost nevoit să se retragă din viața publică, iar acordul a fost dat chiar de Regina Elisabeta a II-a.

Prințesa Beatrice va primi un nou titlu regal, însă nu din partea familiei regale britanice, ci din partea familiei lui Edoardo. Acesta nu este doar un om de afaceri italian, ci este și un aristocrat, el fiind fiul contelui Alessandro Mapelli Mozzi.

Edoardo este deja multimilionar și și-a fondat propria firmă de consultanță în 2007. Această companie se ocupă cu găsirea și dezvoltarea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume. El a mai fost căsătorit înainte și are un fiu.

Citește și:
Un fotograf veteran al familiei regale britanice spune că Prințul Harry și-a pierdut contactul cu realitatea

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video