Imagini inedite cu Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka

Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, este extrem de adorabilă, iar aceste imagini te vor convinge cu siguranță!

Ne-am obișnuit ca până acum Cabral și Andreea Ibacka să fie destul de discreți cu privire la viața personală. Însă, chiar dacă au preferat să nu o expună atât de mult pe fiica lor, Namiko, pe rețelele de socializare, acum avem primele imagini cu chipul ei. 

Andreea Ibacka a publicat pe contul personal de YouTube un video în care le arată urmăritorilor cum își spală câinii acasă. În acest video își face apariția si Namiko, fetița ei și a lui Cabral. Namiko, în vârstă de 1 an și 5 luni, chiar o ajută pe mama ei să spele unul dintre câinii familiei, Mayra. 

Andreea Ibacka a povestit pe blogul personal cum a fost această perioadă de izolare și care au fost activitățile pe care le-a făcut alături de soțul ei, Cabral, și fiica ei, Namiko. „Făcând un rezumat, izolarea a trecut relativ repede peste noi. N-am apucat să ne plictisim, să ne odihnim, să ne uităm la seriale. Ne-am ocupat de Namiko și de cele casnice. De la curățenie compulsivă, la reparații prin casă, jocuri și cântece cu pitica (1 an și 3 luni la început de pandemie), dezinfectat tot ce ne cădea în mână și gătit pe 4 ochiuri ale aragazului. Clasic pentru familiile cu copii, aș spune”, a scris Andreea Ibacka pe blogul său.

Acum câteva luni, Cabral a dezvăluit motivul pentru care el și Andreea nu au dorit să îi arate chipul fetiței lor. „Faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. (…) Nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, a spus Cabral, potrivit Libertatea.

Citește și:
Smiley, declarații inedite despre relația cu Gina Pistol

Foto: Instagram, capturi de ecran YouTube Andreea Ibacka

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people