Imagine inedită cu Angelina Jolie și copiii ei, urmărind rezultatele alegerilor din SUA

O imagine inedită cu Angelina Jolie și copiii ei urmărind rezultatele alegerilor din SUA a fost publicată de revista Vogue, iar actrița a făcut declarații despre felul în care își ține familia la curent cu evenimentele politice din toată lumea.

Imagine inedită cu Angelina Jolie și copiii ei, urmărind rezultatele alegerilor din SUA

O imagine cu Angelina Jolie și copiii ei privind rezultatele alegerilor din Statele Unite a fost publicată de Vogue și face acum înconjurul internetului. Actrița în vârstă de 45 de ani a acordat un interviu publicației, și a povestit despre cum a gestionat perioada de izolare din ultimul an într-o casă în care trăiește alături de 6 copii.

Aceasta a povestit despre momentele dificile prin care a trecut în ultimii ani, declarând că scopul ei este acum acela de a-și vindeca familia, o aluzie la despărțirea sa intens mediatizată de actorul Brad Pitt.

De asemenea, vedeta a povestit și despre cât de complicată, dar și plină de satisfacții poate fi viața într-o familie care include membri ce provin din culturi foarte diferite. „Am fost binecuvântați să avem o familie care include rase și culturi diferite. Învățăm fiecare unul de la altul.”, a povestit actrița. Angelina Jolie și copiii ei și ai lui Brad Pitt au fost surprinși într-o imagine urmărind cu interes numărătoarea voturilor în urma alegerilor din Statele Unite care s-au desfășurat în luna noiembrie a anului trecut.

Aceasta apare într-o imagine alături de patru dintre cei șase copii, Vivienne, de 12 ani, Zahara, de 16, Shiloh, de 14, și Knox, de 12 ani. Jolie mai este și mama lui Maddox, de 19 ani, și a lui Pax, de 17. „Sunt de pe întregul glob. Când îl văd pe Mad în Cambodgia, știu că este acasă. E un bărbat cambodgian, dar în același timp este și cetățean american și un cetățean al lumii. Dar este important pentru el să meargă acolo, este important și pentru frații lui să meargă acolo.”

Relația dintre Angelina Jolie și copiii ei este una apropiată, a dezvăluit aceasta. „Este important să te accepte și ei”, a spus ea. „Desigur, e important pentru orice mamă și pentru orice părinte. Dar e cu atât mai important atunci când ai copii adoptați. Și ei trebuie să te aleagă. Nu e doar familia părinților și ei fac parte din ea. Este familia noastră.”

Jolie a explicat și ce îi învață pe copiii săi: „Știu că poate suna ciudat, dar nu vreau să fie o datorie pentru ei să facă bine și să dea înapoi societății. Dacă îi putem ajuta pe copii să simtă că nu e vorba despre datoria de a servi sau e a fi caritabili, ci despre bucuria de a avea o viață legată de viețile altor oameni pe care îi respectă, e un sentiment cu totul diferit.”

Angelina Jolie și copiii săi locuiesc împreună în Los Angeles, într-o reședință istorică ce a aparținut legendarului cineast Cecil B. DeMille.

Citește și:
Colin Farrell este de nerecunoscut. Ce schimbare de look și-a făcut actorul

Foto: Arhiva ELLE, revista Vogue

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video