Colin Farrell este de nerecunoscut. Ce schimbare de look și-a făcut actorul

Colin Farrell a apelat la o schimbare neașteptată de look și este de nerecunoscut în cele mai recente imagini făcute publice cu celebrul actor.

Colin Farrell este de nerecunoscut. Ce schimbare de look și-a făcut actorul

Fanii lui Colin Farrell s-au arătat surprinși de transformarea acestuia. Actorul în vârstă de 44 ani a fost fotografiat de către paparazzi în Los Feliz, California, iar ceea ce a atras atenția este noua lui schimbare de look.

Actorul Colin Farrell s-a ras în cap, iar fanii aproape că nu l-au recunoscut. Nu este pentru prima dată când actorul ne surprinde cu o schimbare dramatică de look. De-a lungul anilor, Colin Farrell s-a mai ras în cap, cum ar fi la începutul anilor 2000 dar și pentru rolul Bullseye din filmul Daredevil.

În luna octombrie a anului 2020, Colin Farrell a fost văzut purtând câteva proteze în zona feței și nu numai, pentru rolul Oswald Cobblepot/Pinguinul din filmul Batman. The Penguin rămâne cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți inamici ai lui Batman, fiind până acum adus la viață pe ecrane în 1992 de Danny DeVito, acum în vârstă de 76 de ani, alături de Michael Keaton în rolul principal.

Colin Farrell mai joacă în film alături de Robert Pattinson, care interpretează rolul principal, Paul Dano, iar Zoe Kravitz o va pune în scenă pe Catwoman.

Filmul The Batman este programat să apară în cinematografe pe 4 martie 2022, deși inițial fusese programat în 2021, lucru cauzat de întreruperea filmărilor din cauza pandemiei de COVID-19. Până acum, filmările pentru peliculă au fost amânate de două ori. Prima dată s-a întâmplat în martie, odată cu izbucnirea pandemiei care a blocat toate producțiile de la Hollywood.

La începutul lunii septembrie a devenit public faptul că actorul Robert Pattinson a fost depistat pozitiv cu coronavirus, lucru care a dus la oprirea filmărilor pentru producția The Batman, la doar câteva zile după ce tocmai se reluaseră. După ce a trecut peste momentele dificile, Robert Pattinson și întreaga echipă au revenit pe platourile de filmare, în Liverpool, Marea Britanie.

Citește și:
Ashton Kutcher o acuză pe Mila Kunis de infidelitate

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video