Henry Cavill, starul din The Witcher, surprins alături de noua lui iubită

Actorul Henry Cavill, cunoscut pentru rolurile din Superman și The Witcher, a fost fotografiat pentru prima dată alături de noua lui iubită.

Henry Cavill, starul din The Witcher, surprins alături de noua lui iubită

Henry Cavill a fost surprins pentru prima dată în compania iubitei sale. Actorul cunoscut pentru rolurile din Superman, The Witcher și Mission: Impossible – Fallout a fost fotografiat ținându-se de mână cu o femeie misterioasă, în timp ce se plimbau în Londra, alături de ei fiind și câinele lui Henry, Kal. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AMO IR AL CINE ® (@amoiralcine)

Este pentru prima dată când Henry Cavill a fost văzut împreună cu noua lui iubită. Cei doi s-au bucurat de o plimbare romantică prin parc și păreau că se simt bine unul în compania celuilalt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CH-IMAGES (@ch_images_21)

Henry Cavill se numără printre actorii care își păstrează viața personală destul de departe de lumina reflectoarelor. Primul său rol a fost în filmul Laguna din 2001, iar de atunci a devenit unii dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. De asemenea, poate fi umărit și în serialul fantasy produs de Netflix, The Witcher.

În trecut, Henry Cavill a fost logodit cu campioana la hipism Ellen Whitaker. Cei doi s-au cunoscut în 2009 și și-au început relația la scurtă vreme. După doi ani de relație, s-au logodit. Însă, după câteva luni, Henry Cavill și Ellen Whitaker s-au despărțit și au anulat căsătoria.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actorul în vârstă de 37 de ani a format un cuplu și cu Kaley Cuoco, actrița din serialul The Big Bang Theory. Însă, relația celor doi a fost de scurtă durată pentru că după câteva săptămâni s-au despărțit.

În 2016, Henry Cavill a fost într-o relație cu Tara King, la vremea respectivă ea având 19 ani. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Londra, însă după câteva luni s-au despărțit. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, nu acesta a fost motivul separării.

Citește și:
Cine este actorul care crede că a fost pacientul zero al pandemiei de coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video