Gigi Hadid a sărbătorit Paștele alături de fiica ei, Khai, și a dezvăluit o fotografie adorabilă cu micuța

Gigi Hadid a postat o fotografie de la primul Paște sărbătorit împreună cu fiica ei.

Gigi Hadid a sărbătorit Paștele alături de fiica ei, Khai, și a dezvăluit o fotografie adorabilă cu micuța

Micuța Khai se bucură de Paște cum trebuie. Duminică, Gigi Hadid a postat o fotografie cu fiica ei, îmbrăcată într-un costum de iepuraș și târându-se pe burtă prin iarbă. Fața nu i se vede, un semn de discreție, la care se pare că vedeta ține foarte mult. „Iepurașul nostru mic,” a scris Gigi. „Primul Paște!”

Designerul Marc Jacobs a comentat: „Paște Fericit, Iepuraș”, iar Gisele Bundchen a scris: „Aww ce iepuraș dulce. Paște fericit”. Chiar și bunicul lui Khai, Mohamed Hadid, nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu: „Alertă de iepuraș”.

Supermodelul de 25 de ani și partenerul ei, Zayn Malik, au devenit părinți în septembrie 2020. Cei doi sunt împreună, cu câteva întreruperi, din 2015. Hadid a povestit în premieră despre sarcina ei pentru numărul din martie al revistei Vogue, și, în special, despre travaliul de 14 ore prin care a trecut pentru a-i da naștere lui Khai.

„Nici măcar nu m-am prins că ieșise, a spus ea. Eram atât de epuizată, și m-am uitat în sus și el o ținea în brațe. A fost atât de drăguț. Știam că va fi cea mai nebună durere din viața mea, dar trebuie să i te predai și să fii la modul: este ce este. Am adorat asta.”

Gigi Hadid nu a născut într-un spital din New York, cum plănuise inițial, ci acasă, într-o fermă din Pennsylvania, ajutată de o moașă, și avându-le alături pe mama și pe sora ei.

Ea a mai spus că Zayn a comparat experiența de a asista la naștere cu un documentar despre lei pe care l-a văzut mai demult, în care un mascul pășește nervos în afara peșterii, în timp ce leoaica dă naștere puilor. „Z era la modul: Așa m-am simțit și eu! Te simți atât de neajutorat să vezi persoana pe care o iubești suferind.”

Cei doi plănuiesc să o crească pe Khai în Pennsylvania, și nu în apartamentul de 5.8 milioane de dolari pe care Gigi îl are în Manhattan.

Citește și:

Gigi Hadid vorbește sincer despre viața de mamă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video