Gigi Hadid vorbește sincer despre viața de mamă

Gigi Hadid mărturisește că a fi mamă este cel mai frumos job din lume.

Gigi Hadid vorbește sincer despre viața de mamă

Gigi Hadid a devenit mamă pentru prima oară pe 24 septembrie, vestea fiind dată chiar de partenerului ei, muzicianul Zayn Malik, pe contul său de Twitter: „Dragostea pe care o simt față de acest om minuscul este dincolo de înțelegerea mea”, a scris el atunci.

La mai bine de două luni de la naștere, modelul vorbește cu sinceritate despre maternitate. Aceasta a postat pe contul său de Instagram un clip video cu ea, alături de care a scris următorul mesaj: „Aș spune înapoi la muncă, dar nu există un job așa cum este cel de a fi mamă. Înapoi la birou.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Z & G (@zigisdiary)

În ultimul timp, Gigi și Zayn au împărtășit mai multe imagini cu fetița lor. Una dintre cele mai apreciate a fost cea în care tânăra familie a sărbătorit Halloween-ul. „Primul meu Halloween”, a scris Hadid la imaginea adorabilă postată pe Instagram story. Îmbrăcată într-un costum albastru, Hadid apare în imagine alături de Malik, care poartă o ținută ce amintește de personajul Harry Potter, și fiica lor este costumată în Hulk. Chipul fetiței a fost însă ascuns în spatele unei animații care aduce tot a Hulk.

Recent, Gigi Hadid a redactat o scrisoare emoționantă către fanii ei, prin care le mărturisește care sunt sentimentele care au încercat-o după ce a născut. „Vreau să rămână scris… Când spun mulțumesc mă gândesc la multele daruri generoase pe care le-am primit și pentru care nu am apucat să mulțumesc public. Sunt copleșită de multiplele lucruri frumoase cu care cea mică a fost răsfățată deja de către oamenii la care țin. DAR mesajele de mulțumire sunt pe drum – dacă nu am postat despre ceva, asta nu înseamnă că e vorba despre o lipsă de recunoștință. Sunt doar o proaspătă mămică ce încearcă să-și rezolve lucrurile și să și doarmă”, a scris Gigi Hadid.

Citește și:
PRIMELE IMAGINI cu Rihanna și A$AP Rocky după confirmarea faptului că formează un cuplu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people