Gestul mai puțin obișnuit făcut de Keanu Reeves pentru un fan

Keanu Reeves este adorat de fani, iar gestul făcut recent de actor îl va face să fie și mai iubit cu siguranță.

Gestul mai puțin obișnuit făcut de Keanu Reeves pentru un fan

Keanu Reeves a făcut un gest neobișnuit, dar adorabil pentru un fan, actorul demonstrând încă o dată că îi apreciază pe toți cei care îl iubesc.

Acesta s-a oprit să lase un mesaj adorabil pe semnul din curtea unui fan, în timp ce conducea spre platourile de filmare pentru Bill and Ted Face the Music, în Louisiana.

Keanu se afla în mașină cu scenaristul Ed Solomon când au văzut un semn pe care scria „ești minunat”, o expresie care a devenit virală după ce Reeves a strigat acest lucru mulțimii, după ce a fost apreciat la o conferință luna trecută, potrivit People.

„Keanu a sărit din mașină și a făcut asta”, a scris Solomon pe Twitter, postând și imagini. Actorul a scris pe acest semn „Stacey, tu ești minunată!”, și s-a semnat.

În plus, potrivit People, actorul în vârstă de 54 de ani s-a oprit să facă poze cu întreaga familie înainte de a pleca spre platourile de filmare.

„Wow! Ieri ni s-a împlinit un vis! Știam că actorul filmează pe stradă așa că fiul meu a zis că trebuie să facem un semn pe care să scrie ‘ești minunat’, așa că am făcut-o! Câteva mașini s-au oprit, dar apoi s-a oprit o mașină și era el!! Chiar s-a oprit! O Doamne!”, a postat Stacey Hunt pe Twitter.

Citește și:
Încă o dovadă că Keanu Reeves este cel mai simpatic actor de la Hollywood

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people