Gerard Depardieu e acuzat oficial de viol și agresiune sexuală

Gerard Depardieu e acuzat de viol și agresiune sexuală, în urma unui incident care a avut loc în 2018 în casa actorului.

Gerard Depardieu e acuzat oficial de viol și agresiune sexuală

Gerard Depardieu e acuzat de viol de o tânără actriță. Incidentul ar fi avut loc în casa din Paris a actorului, în luna august 2018. Acum, surse juridice au declarat pentru AFP că actorul este cercetat pentru viol și agresiune sexuală.

Nu e prima oară când Gerard Depardieu e acuzat de viol. Investigația inițială asupra acuzațiilor de viol a fost întreruptă în 2019, din lipsă de probe, însă cercetările au fost reluate anul trecut în vară, ceea ce a condus la acuzații oficiale, în luna decembrie. Tânăra actriță îl acuză pe Gerard Depardieu, în vârstă de 72 de ani, că ar fi agresat-o și violat-o în casa lui din Paris.

Avocatul lui Gerard Depardieu, Hervé Temime, a declarat că actorul, care este cercetat sub control judiciar, „respinge complet acuzațiile”. Surse din apropierea celor implicați au declarat că Depardieu este un prieten al familiei victimei.

În anii de la apariția primelor știri despre faptul că Gerard Depardieu e acuzat de viol, felurite surse au declarat către presă că agresiunea ar fi avut loc în contextul în care tânăra actriță lua lecții de actorie de la Depardieu. Aceștia ar fi repetat pentru o piesă de teatru. Aceleași surse au declarat și că „nimic nu a fost de natură profesională în acea întâlnire”.

Avocata victimei, Élodie Tuaillon-Hibon, a declarat că în următoarea perioadă, în care este cert că acest caz va capta atenția publicului „viața privată va fi respectată” în ceea ce o privește pe clienta ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Faptul că Gerard Depardieu e acuzat de viol se încadrează într-o multiplă serie de dezvăluiri care au expus abuzuri în spațiul public, ca o consecință a mișcării #MeToo. La acest moment, Franța e zguduită de multiple scandaluri, multe legate de felul în care justiția tratează noțiunea de consimțământ, mai ales în ceea ce privește victimele minore. Și în opinia publică din Franța astfel de cazuri au prilejuit dezbateri furioase.

Citește și:
Tiger Woods, legendarul jucător de golf, internat în spital după un accident grav de mașină. Imagini de la locul accidentului

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video