Un actor român a fost reținut pentru viol și tentativă de viol

Un actor român, cunoscut pentru apariția în diverse reclame, a fost reținut de către polițiști pentru viol și tentativă de viol.

Un actor român a fost reținut pentru viol și tentativă de viol

Un actor român, cunoscut pentru apariția în diverse reclame la produse alimentare, servicii bancare și de curierat, a fost reținut de către polițiști pentru viol și tentativă de viol. Actorul Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de agresiune sexuală și că ar fi amenințat mai multe femei. 

Polițiștii l-au reținut pe actor ieri, 1 februarie, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol. Înainte de a fi reținut, polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident de pe data de 1 noiembrie 2020, în care o femeie a fost amenințată și agresată sexual de către un bărbat.

„Ieri, 01 februarie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol. În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual”, potrivit comunicatul Poliției, relatează Cancan.

La începutul lunii decembrie a anului 2020, polițiștilor li s-a comunicat că o femeie ar fi fost agresată fizic de o persoană necunoscută. „Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Tot în luna decembrie, pe data de 15, o femeie a reclamat că un bărbat a intrat în lift cu ea, a amenințat-o și ar fi agresat-o sexual. În urma datelor și probelor, faptele ar fi fost comise de un bărbat în vârstă de 46 de ani. „La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană care a comis și celelalte agresiuni. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate.”

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost condus la audieri ieri, 1 februarie, iar de la adresa lui au fost ridicate și probe. Acesta a fost reținut timp de 24 de ore. „Ieri, 01 februarie a.c., bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv”, se mai arată în comunicatul Poliției, potrivit sursei menționate.

Citește și:
Mărturia lui Evan Rachel Wood arată dimensiunile abuzului la care a fost supusă de Mailyn Manson

Foto: Facebook Alexander Zudor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle