Decizia luată de Armie Hammer după scandalul mesajelor în care ar fi spus că este canibal și are fantezii sexuale legate de viol

Actorul Armie Hammer este protagonistul celui mai recent scandal de la Hollywood, scandal care îi afectează din plin cariera.

Decizia luată de Armie Hammer după scandalul mesajelor în care ar fi spus că este canibal și are fantezii sexuale legate de viol

Este scandalul momentului la Hollywood! Actorul Armie Hammer a stârnit revolta lumii întregi după ce mai multe mesaje care par să provină de pe contul lui de Instagram au fost publicate pe Internet. Mesajele respective sunt șocante, actorul spunând că este canibal, că are fantezii cu privire la viol și BDSM. Mai mult decât atât, două dintre fostele iubite ale actorului au făcut declarații șocante cu privire la preferințele sexuale ale acestuia și modul în care au fost abuzate fizic și emoțional.

Așa cum era de așteptat, scandalul îi afectează din plin cariera. Actorul a decis să renunțe la două dintre rolurile pe care trebuia să le interpreteze în producții de anvergură.

Armie Hammer nu va mai juca în serialul The Offer, produs de Paramount+, în care trebuia să interpreteze rolul principal. El ar fi trebuit să îl joace pe Al Ruddy, unul dintre producătorii filmlui The Godfather, iar acțiunea serialului prezintă experiențele prin care a trecut Rudy pe platourile de filmare ale iconicei pelicule regizată în 1972 de Francis Ford Coppola.

Vestea vine la nici două săptămâni de când Armie Hammer a renunțat la rolul pe care trebuia să îl interpreteze în pelicula Shotgun Wedding, o comedie de acțiune în care urma să joace alături de Jennifer Lopez și ale cărei filmări erau programate să înceapă anul acesta.

Știrea a fost confirmată de reprezentantul echipei de producție pentru Page Six. „Având în vedere că filmările la Shotgun Wedding vor începe în foarte scurt timp, Armie a cerut să renunțe la acest rol și noi îi susținem decizia”. Rolul pe care urma să îl interpreteze acesta va fi redistribuit.

„Nu răspund acelor acuze, însă în lumina atacurilor vicioase și false care mi se aduc online, nu aș avea conștiința împăcată ca să îmi abandonez copiii timp de patru luni ca să filmez în Republica Dominicană”, a spus Armie Hammer într-o declarație oficială pentru Page Six. „Lionsgate îmi susține alegerea și le sunt foarte recunoscător pentru asta”.

Mesajele pe care actorul i le-ar fi trimis unei femei au fost făcute publice de către un cont privat de Instagram, numit House of Effie. Mesajele includeau fantezii sexuale, canibalism sau BDSM.

„Sunt 100% canibal. Vreau să te mănânc. La naiba. E înfricoșător să o recunosc. Nu am mai admis-o până acum”, i-ar fi scris Armie femeii cu care avea o relație.

Chiar dacă veridicitatea mesajelor nu a fost confirmată, pentru a demonstra că sunt reale, House of Effie a publicat și două fotografii cu actorul, care ar fi fost trimise de pe contul său oficial de Instagram. Prima dintre ele îl arată pe Armie cu mâna în jurul gâtului, ca și când ar sugera faptul că vrea să se sufoce singur.

În a doua putem vedea mâna unui bărbat, cu un tatuaj pe degetul inelar, stând deasupra unor pagini dintr-un scenariu. Tatuajul seamănă izbitor de tare cu cel pe care Armie îl are pe deget și care la început reprezenta inițialele soției sale.

De asemenea, au apărut și mai multe mesaje audio, în care un bărbat, care se presupune a fi Hammer, își descrie fanteziile sexuale și vorbește despre mesajele în cauză.

Armie Hammer, în vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscut publicului larg pentru rolul său din filmul Call me by your name. Actorul a fost căsătorit timp de zece ani cu Elizabeth Chambers, alături de care are doi copii: Harper Grace și Ford Douglas Armand. Armie și Elizabeth au anunțat printr-o declarație comună în iulie 2020 că divorțează. Potrivit surselor, acest pas ar fi fost făcut din cauza infidelității lui Armie.

Citește și:
Lily James ar fi flirtat cu Armie Hammer, partenerul ei din filmul Rebecca, pe vremea când acesta era însurat

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video