Gărzile Reginei Elisabeta a II-a au ajuns la închisoare pentru nerespectarea regulilor contra coronavirusului

O întreagă controversă se conturează zilele acestea în jurul Gărzilor Galeze care o păzesc pe Regina Elisabeta a II-a.

Gărzile Reginei Elisabeta a II-a au ajuns la închisoare pentru nerespectarea regulilor contra coronavirusului

Gărzile Reginei Elisabeta a II-a au ajuns la închisoare pentru nerespectarea regulilor contra coronavirusului, mai exact au participat la o petrecere desfășurată în apropierea Castelului Windsor.

Este vorba despre 13 dintre gărzile Reginei Elisabeta a II-a, care servesc în Batalionul 1 și care în acest moment se află în închisoare pentru o perioadă de 14 zile, iar alți trei militari urmează să fie audiați zilele acestea de un tribunal militar.

Potrivit documentelor obținute de The Mirror, toți militarii au participat la o petrecere unde măsurile de protecție împotriva coronavirusului au fost ignorate cu desăvârșire, petrecere la care au participat și mulți civili.

Toți militarii care fac parte din Gărzile Galeze sunt cei care participă la ceremoniile oficiale care au loc la reședința Reginei și în vecinătatea acestora.

Unul dintre aceștia a participat chiar și la parada televizată organizată în luna iunie la Castelul Windsor, atunci când Regina Elisabeta a II-a și-a sărbătorit în mod oficial ziua de naștere.

Pe lângă faptul că au ignorat regulile impuse de autoritățile britanice din cauza pandemiei de coronavirus, se pare că patru dintre cei aflați acum în închisoare au fost testați pozitiv pentru consum de cocaină și vor fi dați afară din armată după efectuarea pedepselor.

În luna iunie Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a avut parte de o ceremonie specială cu ocazia aniversării sale la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a a participat la un ceremonial militar destul de restrâns, care a avut loc la Castelul Windsor, acolo unde a și locuit în această perioadă alături de Ducele de Edinburgh. Evenimentul s-a desfășurat în urma anulării paradei Trooping the Colour din acest an. În luna martie, Palatul Buckingham a anunțat că parada, care ar implica în mod normal sute de persoane din serviciul militar, nu va mai avea loc „în forma sa tradițională.'

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a a fost singurul membru al familiei regale britanice care a participat la această ceremonie. Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru ținutele sale colorate pe care le poartă și nici de această dată nu s-a lăsat mai prejos, aceasta alegând să poarte un costum într-o nuanță deschisă de albastru, alături de o pălărie într-o culoare similară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Citește și:
Când se va întoarce Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people