Eva Mendes a făcut un comentariu romantic despre relația cu Ryan Gosling

Eva Mendes a făcut un comentariu rar despre relația sa cu Ryan Gosling, lucru pe care actrița nu obișnuiește să îl facă; iar fanii au fost încântați de romantismul declarației.

Eva Mendes a făcut un comentariu romantic despre relația cu Ryan Gosling

Eva Mendes a făcut un comentariu rar despre relația sa cu Ryan Gosling, pe care cele două staruri au menținut-o, de-a lungul anilor, departe de ochii presei. Cei doi formează un cuplu din 2011 și au împreună două fiice, Esmeralda, în vârstă de 6 ani, și Amada, de 4 ani.

Eva Mendes a făcut un comentariu pe contul său de Instagram, unde actrița în vârstă de 46 de ani a postat recent o fotografie care o înfățișează într-o postură glamour, purtând bijuterii și o rochie neagră, alergând pe o plajă.

„Am alergat pe plajă de dimineață 🖤”, a scris Mendes în descrierea imaginii. „De fapt nu am fost. Această poză a fost făcută cu cel puțin 15 ani în urmă. Nu am văzut nici o plajă anul acesta. Nu am alergat deloc anul acesta 🖤.”, a continuat ea, făcând referire la restricțiile impuse de epidemia de coronavirus.

Fanii au apreciat ironia din postarea actriței și s-au grăbit să îi comenteze, și chiar unul dintre urmăritori a determinat cel mai simpatic răspuns al vedetei. Eva Mendes a făcut un comentariu despre relația cu partenerul său, răspunzând unuia dintre fani. „Ar trebui să îi spui lui Ryan să te scoată din casă mai des”, i-a scris cineva. „Nu, mulțumesc, sunt bine”, a scris aceasta. „Mai degrabă aș fi acasă cu bărbatul meu decât în oricare alt loc din lume.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși cei doi și-au păstrat relația departe de ochii lumii în cei nouă ani pe care i-au petrecut împreună, Eva Mendes a făcut un comentariu despre calitățile de tată ale partenerului său mai devreme anul acesta, răspunzând, ca și acum, unui fan. Atunci, Mendes spunea: „Atunci când spun că sunt o mamă obosită și că vreau să mă conectez cu celelalte mame obosite nu spun că trebuie să excludem tații sau alți oameni care au grijă de copii și care fac atâtea. Doar mă conectez cu alte femei, dar asta nu subestimează ce fac tații. Și motivul pentru care nu vorbesc despre Ryan și despre lucrurile minunate pe care le face ca tată este că vreau să țin această parte a vieții noastre privată.”

Citește și:
Gina Pistol și Smiley, imagini inedite din vacanță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video