Ellen DeGeneres, medaliata de Barack Obama

In cadrul ultimei ceremonii din mandat, Ellen DeGeneres a fost medaliata de presedintele Barack Obama, ea primind cea mai inalta distinctie.

Ellen DeGeneres, medaliata de Barack Obama

Chiar daca este mereu cu zambetul pe buze, de data aceasta, Ellen s-a aratat profund emotionata si a izbucnit in lacrimi la primirea celei mai inalte distinctii pe care un cetatean american o poate detine, Medalia Prezidentiala a Libertatii. Cunoscuta nu doar pentru emisiunea pe care o indragesc milioane de americani, ci si pentru gazduirea Premiilor Oscar sau sustinerea miscarii LGBT in America, Ellen a aratat de nenumarate ori dragostea pe care o poarta pentru America.

Citeste si:
Jennifer Lawrence – cel mai bine platita actrita nominalizata la Oscar in 2016

A primit medalia cu lacrimi in ochi, vizibil impresionata de discursul presedintelui Obama, insa a fost consolata imediat de acesta si chiar de Robert De Niro.

Ellen era, insa, pe punctul de a nu primi medalia, deoarece ea si-a uitat cartea de identitate si nu a fost lasata sa intre in Casa Alba, insa in final totul s-a terminat cu bine, situatia fiind amuzanta chiar si pentru aceasta.

Barack Obama a medaliat 21 de personalitati printre care si Michael Jordan, Tom Hanks, Diana Ross, Bill si Melinda Gates si Robert Redford.

Text: Cazacu Paula-Andreea

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people