Dwayne „The Rock” Johnson, cel mai bine plătită celebritate de pe Instagram

Dwayne "The Rock" Johnson a devenit în mod oficial celebritatea cu cele mai mari câștiguri de pe Instagram, reușind să o întreacă pe Kylie Jenner.

Celebrul actor Dwayne „The Rock” Johnson se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități de pe Instagram.

Potrivit agenției de social media și marketing Hopper HQ, Johnson, în vârstă de 48 de ani, poate primi pentru o singură postare sponsorizată pe Instagram 1,015,000 de dolari. Pe locul doi se află Kylie Jenner, cu suma de 986.000 de dolari, iar pe locul al treilea Cristiano Ronaldo cu 889.000 de dolari.

În luna ianuarie, Cristiano Ronaldo a fost desemnată cea mai urmărită persoană de pe Instagram, reușind să aibă 200 de milioane de urmăritori. Potrivit Forbes, Cristiano Ronaldo primește 47,8 milioane de dolari pe an în urma postărilor sale plătite pe Instagram, fiind o sumă mai mare decât salariul pe care îl are la clubul de fotbal Juventus, de aproximativ 34 de milioane de dolari. 

În urmă cu un an, Kylie Jenner ajungea să câștige pe o singură postare sponsorizată aproximativ 1.2 milioane de dolari, potrivit BBC. Recent, Kylie Jenner s-a aflat și în jurul unei controverse deoarece a fost eliminată de revista Forbes din lista celor mai bogate persoane din lume. În luna aprilie, Forbes o numea pe Kylie Jenner cea mai tânără miliardară self-made din lume. La vremea respectivă se vorbea că ea conduce o afacere în valoare de 1.2 miliarde de dolari. În 2019, Kylie a fost numită pentru prima dată cea mai tânără miliardară, aflându-se atunci pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dwayne „The Rock'” Johnson are și un număr impresionant de urmăritori pe rețeaua de socializare, și anume 189 de milioane, în timp ce Kylie Jenner are 183 de milioane. De asemenea, în 2019, Dwayne Johnson a fost numit cel mai bine plătit actor de la Hollywood, reușind să câștige în 12 luni suma de 89,4 milioane de dolari.

Citește și:
Reacția lui Kim Kardashian după ce Kanye West a anunțat că va candida la președinția SUA

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video