Ducele si Ducesa de Cambridge, in turneu in Polonia si Germania impreuna cu cei doi copii

Ducele si Ducesa de Cambridge au ajuns impreuna cu cei doi copii ai lor la Varsovia, care este punctul de start pentru turneul de 5 zile in Polonia si Germania pe care acestia il vor sustine.

Ducele si Ducesa de Cambridge, in turneu in Polonia si Germania impreuna cu cei doi copii

Printul George si Printesa Charlotte s-au aflat in centrul atentiei la sosirea acestora in Polonia pentru o vizita oficiala alaturi de parintii lor.

Calatoria pe care o fac Ducele si Ducesa de Cambridge, demarata la cererea Ministerului de Externe, poate fi vazuta cel mai probabil ca un alt turneu diplomatic cu scopul atenuarii tensiunilor survenite in urma Brexit si al mentinerii unor relatii amicale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana.

De asemenea, privitorii au putut admira noua tunsoare a Ducesei, asa-numitul Kob' (Kate bob), cu care aceasta a debutat in timpul unei vizite la Wimbledon, in decursul saptamanii trecute.

La inceputul calatoriei, familia regala va fi intampinata la Varsovia de catre presedintele polonez Andrzej Duda, urmand sa aiba loc o vizita la Muzeul Revoltei din Varsovia, dedicat eliberarii Varsoviei de ocupatia germana, iar la final cuplul va lua parte la o petrecere in gradina, in cinstea zilei de nastere a reginei.

Pe parcursul celor 5 zile in care vor calatori, William si Kate vor intalni supravietuitori ai Holocaustului, ca un semn al recunoasterii istoriei complexe si zbuciumate din timpul secolului 20.
Fosta tabara de concentrare Stutthof, Muzeul si Memorialul Holocaustului din Berlin si santierul naval Gdansk, unde a luat nastere rezistenta poloneza, sunt doar cateva dintre obiectivele care urmeaza sa fie vizitate de acestia.

In continuare, la inceputul vizitei in Germania, cuplul regal va lua parte la o intalnire privata cu cancelarul Angela Merkel, urmand ca acestia sa viziteze Poarta Brandenburg, simbol al unificarii germane.

In final, turul se va incheia in spiritul sportiv nelipsit din calatoriile acestora, cu o competitie de canotaj pe raul Neckar, in cadrul careia William si Kate se vor afla in echipe diferite.

Citeste si:
Vedete despre care nu ai fi banuit ca sunt inrudite

Text: Diana Codila
Foto: Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Polonia – cele mai apreciate obiective turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people