Două actrițe părăsesc serialul „Grey’s Anatomy”

Veste tristă pentru fanii serialului "Grey's Anatomy". Două actrițe îndrăgite vor părăsi serialul la finalul sezonului 14.

Două actrițe părăsesc serialul  "Grey's Anatomy"

Acest lucru este devastator. Dragi fani Grey’s, cred că este momentul să vă așezati – două dintre cele mai iubite actrițe vor părăsi distribuția serialului la finalul celui de-al 14-lea sezon. Jessica Capshaw (Dr Arizona Robbins) și Sarah Drew (Dr April Kepner) vor pleca din serial după ce producătorii au ales sa nu le mai reînoiasca contractele pentru noul sezon.

Ambele actrițe au jucat în serial încă de la inceput– Capshaw a făcut parte din distribuție timp de 10 sezoane, iar Drew timp de 9 sezoane. Decizia a aparținut „directorului de creație”, funcție care nu ne spune prea multe.

Personajele Arizonei și al lui April aparțin serialului datorită activității extraordinare a celor două actrițe, Jessica Capshaw și Sarah Drew,' a relatat co-producătoarea show-ului Krista Vernoff.. Ca scriitori, este meseria noastră să continuăm o poveste, chiar dacă acest lucru poate însemna uneori să fim nevoiți sa ne despărțim de personaje îndrăgite. A fost o plăcere să lucrăm cu aceste două actrițe atât de minunate.'

Cele două actrițe, atât Capshaw cât și Drew au postat pe rețelele de socializare imediat după ce apărat știrea în media. „În ultimii 10 ani am avut privilegiul să o joc pe Arizona Robbins, și mi-a plăcut la nebunie,' a scris Capshaw, înainte de a-și lăuda personajul ca fiind unul dintre primele membre ale comunității LGBTQ care au aparut într-un serial difuzat la TV.


În postarea sa, Drew a mărturisit că veștile sunt încă proaspete. Stiu că sunteți triști,' și eu sunt tristă' a scris ea.Însă nu am avut timpul necesar încă procesez informația. Am aflat acum 48 de ore și nu sunt încă pregătită să îmi exprim mulțumirile pentru cei 9 ani de colaborare. Aceste mulțumiri vor veni mai târziu:)'. Actrița și-a continuat postarea exprimându-și aprecierea pentru rolul său și pentru familia Greys.

Îmi este mereu greu când trebuie să mă despart de oricare din rolurile mele,' a spus producătoarea Shonda Rhimes. Atât Arizona Robbins, cât și April Kepner nu sunt doar iubite, ele sunt iconice —comunitatea LBGTQ sau persoanele creștine sunt prea puțin reprezentate în televiziune. Voi fi întotdeauna recunoscătoare celor două actrițe că au adus la viață aceste personaje cu atât de multă energie inspirând atat de multe multe femei de pe glob. Ele vor face mereu parte din familia Shondaland.'

Always such a joy to work with this pretty lady!! @jessicacapshaw ❤️❤️❤️

A post shared by Sarah Drew (@thesarahdrew) on

Nu se știe încă cum vor fi cele două scoase din serial, însă până vom afla, putem sa ne bucurăm vanzând poze cu cele două impreună pe Instagram.

Citește și:
10 lucruri pe care nu le stiai despre „Anatomia lui Grey'

Text: Andreea Pacioras
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people