Demi Lovato s-a logodit! Modul emoționant în care a făcut marele anunț

Demi Lovato s-a logodit cu Max Ehrich, alături de care formează un cuplu de câteva luni. Artista a făcut marele anunț într-un mod emoționant.

Demi Lovato s-a logodit! Modul emoționant în care a făcut marele anunț

Demi Lovato s-a logodit! Vedeta și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram, acolo unde a făcut marele anunț.

Demi Lovato s-a logodit cu Max Ehrich. Cei doi și-au început relația acum câteva luni, mai exact în luna martie. Postarea emoționantă scrisă de Demi Lovato pe contul de Instagram este însoțită și de câteva fotografii care atestă faptul că iubitul ei a cerut-o în căsătorie chiar pe o plajă din Malibu, California. „Când eram mică, tatăl meu biologic îmi spunea întotdeauna că sunt „mica lui parteneră” – ceva ce ar suna ciudat fără accentul lui de cowboy. Pentru mine a avut sensul perfect. Iar astăzi acele cuvinte fac din nou sens, doar că voi fi oficial partenera altcuiva”, a mărturisit Demi.

„@maxehrich – Am știut că te iubesc din primul moment în care te-am întâlnit. E ceva ce nu pot explica în mai multe cuvinte cuiva care nu a trecut prin asta, dar din fericire tu ai simțit la fel… Niciodată nu m-am simțit atât de iubită necondiționat de cineva (în afară de părinții mei ). Nu mă presezi niciodată să fiu altceva decât ceea ce sunt. Și mă faci să-mi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt onorată să accept cererea ta în căsătorie. Te iubesc mai mult decât aș putea scrie vreodată aici și sunt entuziasmată să încep o familie și o viață cu tine. Te iubesc pentru totdeauna, dragul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!!!”, a adăugat Demi Lovato.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When I was a little girl, my birth dad always called me his little partner' – something that mightve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today Im officially going to be someone elses partner. @maxehrich – I knew I loved you the moment I met you. It was something I cant describe to anyone who hasnt experienced it firsthand but luckily you did too.. Ive never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. Im honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but Im ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Heres to our future!!!! 😩😭❤️🥰😍 Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato) pe

De asemenea, și Max Ehrich a publicat la rândul său mai multe fotografii cu ei, alături de un mesaj la fel de emoționant și special cu această ocazie. „Tu ești fiecare piesă de dragoste, film, vers, poezie, tot ceea ce aș fi putut visa vreodată și chiar mai mult de la un partener de viață. Cuvintele nu pot descrie faptul că te iubesc pentru totdeauna. Nu mai pot petrece o altă secundă aici pe Pământ fără să te am lângă mine”, a scris Max Ehrich pe Instagram.

Și mama artistei Demi Lovato, Dianna De La Garza, a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care își arată bucuria față de fiica sa și logodnicul ei. „Bine ai venit în familie, @maxehrich. Sunt foarte fericită. Te potrivești perfect în această familie. Felicitări amândurora”, a scris Dianna De La Garza.

„Ei sunt foarte fericiți. Se bucură extrem de mult de acest moment”, a declarat o sursă pentru People.

Logodnicul lui Demi Lovato, Max Ehrich, este cunoscut pentru rolul din serialul Young and Restless (Tânăr și neliniștit). În luna martie, publicația People a dezvăluit faptul că ei formează un cuplu.

Chiar dacă nu sunt împreună de foarte mult timp, perioada de izolare i-a apropiat foarte mult. Încă din luna aprilie existau zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi logodit. O sursă a declarat la acea vreme că „Max plănuiește să o ceară în căsătorie pe Demi după ce se termină pandemia” și că „familiile lor nu ar fi surprinși de cerere. Ei consideră că formează un cuplu minunat.”

Citește și:
Cameron Diaz, mărturisiri emoționante despre viața de mamă

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video