De ce vorbesc Jesssica Biel și Justin Timberlake despre educație sexuală cu fiul lor de 2 ani

Jessica Biel și Justin Timberlake nu au lăsat ca sezonul decernării premiilor din domeniul filmului sau stresul concertului de la Super Bowl să stea în calea datoriilor de părinți - nici măcar la capitolele mai sensibile.

De ce vorbesc Jesssica Biel și Justin Timberlake despre educație sexuală cu fiul lor de 2 ani

În timp ce mulți dintre noi ne amintim discuția despre sex cu părinții noștri ca pe ceva stângaci și scurt, Justin Timberlake și Jessica Biel își doresc opusul atunci când vine vorba de fiul lor, Silas Randall. De fapt, aceștia au început deja să discute cu el despre asta.

„Am un fiu de 2 ani jumătate [și] am început [educația sexuală] acum”, a declarat Biel la conferința MAKERS din Los Angeles. „Folosim termeni tehnici.. facem duș împreună, și [spunem] Asta e ce am eu, iar asta este ce ai tu. Vorbim liber despre asta. Știu că e înca foarte mic, dar cred cu desăvârșire că dacă începi asta din timp, nu o să fie nicio rușine după”.

Având în vedere scandalurile sexuale de la Hollywood din momentul de față, începerea unei astfel de discuții le permite lui Timberlake și Biel să adreseze problemele încă de la început.

„Nu vreau să îi spun ține-ți părțile acoperite, și alte lucruri asemănătoare” a continuat vedeta. „E ceva frumos și natural. Tu ai ceva, eu am altceva, și e în regulă. Trebuie să ne respectăm și să îi respectăm și pe ceilalți. De asta cred că trebuie să începem astfel de discuții din timp”, a mai precizat vedeta.

Tocmai din cauza aceasta Jessica Biel a fost alegerea ideală pentru rețeaua Tryst, a nouă resursă online de educație sexuală care încurajează femeile să rămână informate despre corpurile lor și despre sex. Ba chiar i s-a alăturat lui Chelsea Handler pentru a produce 3 videouri despre inițiativa ei de informare.

Biel a fost întotdeauna foarte deschisă privind experiența ei de părinte, până și despre părțile mai puțin plăcute. De fapt, toată casa ei este mânjită de ciocolată. „Și dacă nu e ciocolată, sunt abțibilduri, Play-Doh, firimituri și cine știe ce mai”, i-a spus aceasta lui Stephen Colbert în septembrie. În ciuda dezordinii, aceasta nu ar putea să fie însă mai încântată de fiul ei, „este cel mai grozav lucru din lume”, „e extrem de drăgălaș și amuzant”.

Citește și:
Kylie Jenner a obținut un titlu mult râvnit de toate vedetele: a detronat-o pe Beyonce

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people