Daniella și Quentin Tarantino au devenit părinți

Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima oară la 56 de ani.

Daniella și Quentin Tarantino au devenit părinți

Quentin Tarantino și soția sa, Daniella, au devenit părinți pentru prima dată, știrea fiind confirmată pentru TMZ de către reprezentantul regizorului.

Quentin Tarantino, în vârstă de 56 de ani, și Daniella, în vârstă de 36, au devenit părinții unui băiețel. „Daniella și Quentin Tarantino sunt fericiți să anunțe nașterea primului lor copil. Băiețelul lor s-a născut pe 22 februarie 2020”, a declarat reprezentatul regizorului.

Potrivit The Jerusalem Post, copilul celor doi s-a născut la spitalul Ichilov din Tel Aviv, Israel.

În luna august a anului trecut au apărut primele știri despre faptul că Tarantino urmează să devină tată. El și Daniella s-au cunoscut în 2009, în Israel, în timpul promovării filmului Inglourious Basterds. Aceștia au devenit un cuplu mult mai târziu, ei logodindu-se potrivit mai multor surse în 2017. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie anul trecut în Los Angeles, în casa regizorului.

„Ei bine, pot spune cu sinceritate că să-mi analizez situația este diferit acum față de cum era în urmă cu trei sau patru ani sau chiar în urmă cu 10 ani… Pentru că m-am căsătorit în urmă cu șase luni… Și nu am făcut niciodată asta până acum și acum știut de ce, așteptam fata potrivită”, a declarat Quentin Tarantino în cadrul Festivalului de Film de la Cannes din 2019.

Citește și:
Tarantino & Polanski sau ce nu înțeleg bărbații despre viol. Ea a vrut-o'.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people