Cum arată spectaculosul penthouse al cuplului Justin Timberlake și Jessica Biel

Justin Timberlake și Jessica Biel au scos la vânzare fabulosul lor penthouse, situat în cartierul Soho, New York. Prețul apartamentului este de 7.995 milioane de dolari.

Aflat la ultimul etaj al unui complex realizat de celebrul architect Gwathmey Siegel, apartamentul de 2,598 metri pătrați a fost achiziționat de Justin Timberlake și Jessica Biel în anul 2010 cu „modesta’ sumă de 6.5 milioane de dolari.

Cei doi doresc să facă cel puțin un milion de dolari profit din vânzarea locuinței, având în vedere că tocmai și-au achiziționat un nou penthouse pe strada Greenwich 443, în valoare de 20 de milioane de dolari.

Apartamentul scos la vânzare are trei dormitoare, trei băi și este înconjurat de o terasă de 850 de metri pătrați.

Living-ul îți oferă extrem de mult spațiu ca să te relaxezi pe canapelele și scaunele din piele care se află în jurul unei imense mese de cafea. Ferestrele până în tavan oferă o o superbă panoramă a centrului Manhattan-ului și de asemenea oferă senzația de mult mai mult spațiu, nu că acest super penthouse ar fi avut nevoie.

Pereții sunt albi, iar apartamentul este decorat într-un stil minimalist, lucru vizibil și prin bucătăria și spațiul de servit masa. Bucătăria are mobilă Valcucine, cu un frigider ascuns în mobilă și cu un spațiu imens pentru depozitarea vinului.

Băile sunt acoperite de marmură albă. în același stil minimalist. Clădirea dispune de un portar, parcare privată și un studio de fitness.

Între timp, noua investiție a cuplului este una enormă, luxoasa lor nouă casă fiind estimată la 27,5 milioane de dolari. Cântărețul de 36 de ani și Jessica, 35 de ani, au devenit cei mai recenți proprietari ai unei locuințe în acea clădire celebră, după ce o mulțime de alte vedete s-au mutat acolo. Printre cei care și-au cumpărat case în Tribeca se numără și cuplul Ryan Reynolds și Blake Lively, sau starul din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence.

Citește și:
De ce vorbesc Jesssica Biel și Justin Timberlake despre educație sexuală cu fiul lor de 2 ani

Text: Andreea Pacioras
Foto: Arhiva Revistei ELLE, stribling.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people