Cu cine rămân copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie? Verdict în procesul de custodie

Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie au făcut obiectului unui proces legal care a durat mai bine de cinci ani și care a ajuns, în cele din urmă, la final.

Cu cine rămân copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie? Verdict în procesul de custodie

Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinți, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reușit să obțină, în cele din urmă, custodie comună, deși Jolie, în vârstă de 46 de ani, își continuă lupta pentru a avea custodie exclusivă în curțile de judecată.

După luni de zile în care au fost audiați mai mulți martori, incluzând profesioniști în îngrijirea și bunăstarea minorilor, copiii lui Brad Pitt și ai lui Jolie vor petrece timp cu ambii părinți. O sursă din apropierea cuplului a declarat, după anunțarea deciziei judecătorului, că „A avut loc o schimbare semnificativă în acordul de custodie, bazată pe decizia extrem de detaliată a judecătorului. (…) Brad a încercat să aibă mai mult timp alături de copiii lui – și este clar că Angie a făcut tot posibilul să împiedice asta. Procesul a durat câteva luni și au fost extrem de mulți martori, experți, terapeuți, și alți oameni, iar decizia s-a bazat pe asta.”

O altă sursă, din anturajul lui Jolie, a declarat către presă că aceasta nu are obiecții față de custodia comună, că sunt alte chestiuni îngrijorătoare, dar procedurile de la curte sunt deja închise. Bătălia pentru copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie a fost una anevoioasă, actrița încercând anul trecut să îl descalifice pe judecătorul Ouderkirk, care ar fi refuzat să îi lase și pe copii să depună mărturie, după cum relatează Associated Press, lucru permis de legile din California, conform cărora copiii de peste 14 ani pot să depună mărturie dacă își doresc să o facă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Trei dintre copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie sunt adolescenți și ar fi putut, deci, să depună mărturie (Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, de 16 ani, și Shiloh, de 14 ani). Cel mai vârstnic dintre copii, Maddox, are acum 19 ani și nu a făcut subiectul procesului. Fostul cuplu mai are doi copii în vârstă de 12 ani, Vivienne și Knox.

Angelina Jolie a susținut și că judecătorul nu a luat în considerare dovezi relevante pentru siguranța copiilor, unul dintre documentele obținute de publicația Page Six arătând că ar fi fost vorba despre dovezi legate de violență domestică.

O altă sursă apropiată de disputa legală privind copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie a declarat că „judecătorul Ouderkirk i-a refuzat Angelinei Jolie un proces drept, excluzând dovezi semnificative, relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor”, lucru consemnat și în documentele oficiale. Angelina Jolie a depus actele pentru divorț în 2016, după un conflict ce ar fi izbucnit la bordul unui avion particular în care se afla cuplul alături de copii. Surse din apropierea fostului cuplu afirmă că Pitt ar fi fost violent cu Maddox, la acea vreme în vârstă de 15 ani. Cei doi actori nu au comentat până acum după decizie.

Citește și:
Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry: „Se află într-o relație abuzivă'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video