Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry: „Se află într-o relație abuzivă”

„Harry trebuie salvat de Meghan”, afirmă scriitoarea Candace Owens.

Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry: „Se află într-o relație abuzivă”

Candace Owens, scriitoare, prezentatoare TV, analist politic și activistă, a acuzat-o recent pe Meghan Markle că îl manipulează pe Prințul Harry și că se folosește de moartea Prințesei Diana pentru a-l ține aproape de ea.

„Prințul Harry se află într-o relație abuzivă. Meghan a reușit să îl convingă că mama lui s-a reîncarnat în ea și că de data aceasta el are șansa de a o salva. E deranjant să privești asta. Vă rog să nu îi mai puneți în lumina reflectoarelor.”, a scris Owens pe Twitter.

Într-o altă postare, Candace a afirmat chiar că Prințul Harry trebuie salvat și că este victima unei relații abuzive.

„Este complet izolat de familie și de țara sa și crede că așa trebuie să fie pentru a împiedica ca mama sa să fie ucisă din nou. Sunt semne clare de abuz emoțional și de transfer Freudian. Oprah trebuie să se oprească acum. Harry trebuie salvat de Meghan”.

Remarciile lui Candace Owens vin la scurt timp după ce Prințul Harry a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre anxietatea și durerea cu care s-a confruntat după moartea mamei sale, Prințesa Diana. Acesta a mărturisit în cadrul documentarului serial pe care l-a realizat împreună cu Oprah Winfrey, The Me You Can’t See, că a apelat la alcool pentru a trece peste momentele grele din viața sa.

„Perioada de la 28 la 32 de ani a fost un coșmar pentru mine. Mă speriam de fiecare dată când mă urcam într-o mașină sau când vedeam un aparat de fotografiat. Eram dispus să beau, să iau droguri, să încerc şi să fac chestii care mă făceau să simt mai puţine lucruri decât simţeam. Dar, uşor, am devenit conştient că, OK, nu beam de luni până vineri, dar probabil beam într-o zi cât pentru o săptămână, vinerea sau sâmbăta seară. Şi beam nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să maschez ceva.'

În plus, Prințul Harry a vorbit și despre relația cu tatăl său, acesta mărturisind că Prințul Charles l-a făcut să sufere în copilărie.

„Tatăl meu obișnuia să ne spună mie și lui William când eram mai mici: „Așa a fost pentru mine, așa că va fi la fel și pentru voi.” Nu are niciun sens. Doar pentru că tu ai suferit, asta nu înseamnă că și copiii tăi trebuie să sufere. Din contră. Nu despre asta e vorba? Despre a rupe ciclul? Despre a nu lăsa istoria să se repete?”, a spus Harry in cadrul documentarului serial The Me You Cant See.

Citește și:
Iubitul din copilărie al lui Meghan Markle face dezvăluiri inedite despre Ducesa de Sussex

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video