Iubitul din copilărie al lui Meghan Markle face dezvăluiri inedite despre Ducesa de Sussex

Primul iubit al lui Meghan Markle vorbește despre interviul exploziv pe care Ducii de Sussex i l-au acordat lui Oprah Winfrey.

Iubitul din copilărie al lui Meghan Markle face dezvăluiri inedite despre Ducesa de Sussex

Joshua Silverstein, iubitul din copilărie al lui Meghan Markle, a vorbit despre interviul pe care Ducii de Sussex i l-au acordat lui Oprah Winfrey. Acesta a mărturisit că o admiră pe Meghan pentru curajul de care a dat dovadă.

„Ori de câte ori oamenii de culoare se ridică împotriva opresiunii și a rasismului, se produce o reacție negativă. Așa că, faptul că ea a vorbit despre asta, știind că ar putea crea multă tensiune între ea și familia ei, mi se pare un act extrem de curajos din partea ei.”, a declarat recent Silverstein, anunță Daily Mail.

Joshua Silverstein afirmă că el i-a oferit lui Meghan primul sărut din viața ei, la vârsta de 13 ani. Cei doi ar fi continuat să aibă o relație, care a durat timp de o vară. „Faptul că Meghan poate apărea la TV și vorbi despre asta este absolut minunat.”, a concluzionat Silverstein.

În interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah Winfrey, cei doi au dezvăluit detalii surprinzătoare cu privire la motivele care au stat în spatele deciziei lor  de a se retrage din familia regală britanică.

Una dintre cele mai controversate și mediatizate declarații pe care Meghan Markle a făcut-o a fost cea legată de rasismul de care unii membrii ai familiei regale au dat dovadă. Aceasta a dezvăluit că la palat au avut loc discuții despre ce culoare ar fi urmat să aibă Archie, copilul ei. Ca urmare a atmosferei ostile, Meghan a mărturisit și faptul că s-a gândit la suicid în timp ce era însărcinată cu primul său copil.

Meghan Markle nu a luat parte direct la aceste discuții, ci a aflat prin intermediul soțului ei, Prințul Harry. Atât Meghan, cât și Harry, nu au divulgat numele membrului familiei regale care a făcut aceste comentarii rasiste. 

Ulterior, au existat nenumărate speculații cu privire la persoana care a făcut aceste remarci. Prințul Harry a transmis la scurtă vreme după difuzarea interviului prin intermediul lui Oprah că nu este vorba de Regina Elisabeta a II-a sau de Prințul Philip.

Citește și:
Meghan Markle este acuzată că a plagiat cartea pentru copii pe care a scris-o

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video