Citeste discursul integral al lui Beyonce de la Premiile Grammy

Discursul lui Beyonce de la Premiile Grammy a fost emotionant si puternic, cantareata reusind inca o data sa fie o sursa de inspiratie pentru noi toti.

Citeste discursul integral al lui Beyonce de la Premiile Grammy

Dupa un show incredibil si o infrangere in fata lui Adele pentru Cel mai bun Album al Anului, cantareata a urcat pe scena intr-o alta tinuta incredibila, diferita de cea in care in care a cantat sau cea in care asistat la premierea lui Adele, pentru a primi premiul pentru Cel mai bun Album Contemporan Urban (Best Urban Contemporary Album ). Citeste in continuare discursul lui Beyonce de la Premiile Grammy:

Citeste si:
Imagini din culisele show-ului lui Beyonce de la Premiile Grammy!

Va multumesc mult. Buna, baby. Multumesc celor care au votat la Grammy pentru aceasta onoare incredibila si multumesc tuturor celor care au muncit atat de mult pentru a surprinde intr-un mod atat de frumos profunzimea culturii Sudului. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea, minunatul meu sot, frumoasa mea fiica, pentru fanii mei care imi aduc atat de multa fericire si sprijin.

Noi toti experimentam dureri si pierderi si deseori nu ne mai auzim. Intentia mea pentru acest film si album a fost sa creez ceva care va da o voce durerii noastre, greutatilor, intunericului si istoriei noastre, pentru a confrunta problemele care ne fac sa ne simtim inconfortabil. Este important pentru mine sa le arat copiilor mei imagini care reflecta frumusetea lor, pentru ca ei sa creasca intr-o lume in care se uita in oglinda, mai intai prin familiile lor, precum si prin stiri, Super Bowl, Jocurile Olimpice, Casa Alba, Premiile Grammy, si sa se vada pe ei insisi. Si nu se vor indoi ca sunt frumosi, inteligenti si capabili.

Asta este ceea ce imi doresc pentru fiecare copil indiferent de rasa, si simt ca este important sa invatam din trecut si sa recunoastem tendinta de a ne repeta greselile. Va multumesc inca o data pentru onorarea albumului Lemonade'. Sa aveti o seara frumoasa. Va multumesc. Este incredibil.

Citeste si:
Momentul in care Beyonce a devenit o zeita – spectacolul de la Premiile Grammy 2017!

Beyonce a oferit cu siguranta o seara memorabila atat prin spectacolul oferit, cat si pentru discursul emotionant, prin care a indemnat oamenii sa nu repete greselile trecutului.

Foto: Instagram (@tressup_hair)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people