Cezar Ouatu, dezvăluiri despre soprana Angela Gheorghiu: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei”

Cezar Ouatu a făcut declarații surprinzătoare despre soprana Angela Gheorghiu, alături de care a avut o relație în trecut.

Cezar Ouatu, dezvăluiri despre soprana Angela Gheorghiu: "Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei"

Relația dintre Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu a durat un an, în 2013. De atunci, soprana și artistul nu au mai ținut legătura și nici nu au mai colaborat pe plan profesional.

Recent, Angela Gheorghiu a transmis un mesaj prin intermediul căruia a făcut declarații la adresa statului, explicând faptul că „nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea, dimpotrivă eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea.”

Cezar Ouatu a făcut o serie de comentarii într-un interviu pentru Impact.ro, referitoare la mesajul transmis de Angela Gheorghiu despre statul român. 

„Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici.”

Cezar Ouatu a fost întrebat dacă se numără printre artiștii ajutați de Angela Gheorghiu și a negat acest lucru. El a precizat că a avut câteva colaborări cu soprana și a recunoscut că aceasta a promovat destul de mulți cântăreți, dar el nu se află printre aceștia. De asemenea, artistul a explicat care este motivul pentru care nu și-a dorit să rămână într-o relație de prietenie cu Angela Gheorghiu. 

„Nu… Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva. Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui ca români să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări”, a completat artistul pentru sursa menționată. 

Întrebat dacă ar mai cânta cu Angela Gheorghiu pe aceeași scenă, Cezar Ouatu a răspuns:

„În niciun caz. Sunt foarte bine așa. Prefer să cânt cu copiii pe care-i promovez și cu care lucrez”., a declarat Cezar Ouatu pentru Impact.ro. 

Citește și:
George Burcea, un nou atac la adresa Andreei Bălan. Ce a spus despre fetițele lor: „Sunt terorizate de…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people