Celebrități din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de persoanele afectate de coronavirus

Noul virus care a generat o epidemie de proporții în China, Covid-19, a produs panică în întreaga lume, inclusiv în rândul vedetelor de la Hollywood, determinându-le pe unele dintre ele chiar să doneze pentru ajutorarea persoanelor afectate.

Celebrități din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de persoanele afectate de coronavirus

Mai multe celebrități de la Hollywood, fie că vorbim de cântăreți, actori, designeri sau influenceri, au vorbit despre coronavirus și cum au fost afectate. Majoritatea și-au anunlat concertele, spectacolele și au decis să doneze.

Spre exemplu, celebrul blogger de modă Chiara Ferragni a inițiat o campanie pe contul ei de Instagram de strângere de fonduri pentru mai multe spitale din Italia. În scurt timp, ea a reușit să strângă o sumă impresionantă. „Peste 1 milion de dolari și peste 57.000 de donații în 5 ore. Asta este puterea rețelelor de socializare atunci când le folosești în modul corect. Sunt atât de mândră de voi. Să continuăm să donăm și să facem o schimbare,” a scris Chiara Ferragni.

Pe lângă Chiara Ferragni, și alte celebrități au donat. Cum ar fi Donatella Versace, care a anunțat că faimoasa casa de modă a donat 143.500 de dolari către Chinese Red Cross Foundation. „Sunt alături de toți cei afectați de coronavirus și de familiile lor. Versace donează 1 milion de yeni. Trimitem dragostea și sprijinul nostru și îi îndemn pe toți să doneze”, a declarat Donatella Versace.

Giorgio Armani și-a anulat show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano din cauza coronavirusului. Cu toate acestea, el a făcut și o donație de 1.25 milioane de euro către spitalele din Italia, dar și alte instituții care lucrează pentru a ține situația sub control. Grupul LVMH a donat 2.3 milioane de dolari pentru Chinese Red Cross Foundation, dar și compania Kering a făcut o donație de 1.08 milioane de dolari pentru Hubei Red Cross Foundation.

Katy Perry a făcut un clip special prin care le-a spus urmăritorilor că este alături de persoanele care trec prin momente grele și să nu își piardă speranța. „Vreau să transmit un mesaj prin care să știți că sunt alături de voi în aceste momente și să continuați să luptați, să rămâneți sănătoși și pozitivi cât de mult timp puteți. Vom trece peste asta.”

Cu toate că multe vedete au ales să nu mai călătorească, actrița Gwyneth Paltrow a decis să plece la Paris cu ocazia Fashion Week, iar cu această ocazie ea le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram un mesaj prin care a încercat să îi determine pe oameni să rămână liniștiți. „În drum spre Paris. Paranoică? Prudentă? Panicată? Liniștită? Propagandă? Paltrow va trece peste și va dormi cu asta pe față în timpul zborului. Deja am fost în acest film. Aveți grijă. Spălați-vă pe mâini în mod frecvent.”

Justin Bieber a ales să publice un mesaj prin care își arată sprijinul față de persoanele care au fost afectate de acest virus. „Urmăresc știrile și n-aș putea să îmi imaginez cât de speriat aș fi dacă acest virus mi-ar afecta soția, familia și prietenii. China, suntem alături de tine și deja am făcut o donație. Fie că e vorba de asta sau incendii în Australia, trebuie să fim alături unii de alții.”

Bella Hadid a publicat o imagine cu ea în timp ce era în avion spre Fashion Week purtând o mască pe față, alături de mesajul: „Rămâneți în siguranță.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid) pe

Eva Longoria și-a continuat activitățile, ea filmând într-o zonă din Italia. „Filmez în acest mic oraș din Italia. Nu sunt aproape de nord. Vă mulțumesc pentru grija voastră. Toată lumea m-a sunat, mi-a trimis mesaje și vorbește despre coronavirusul din nordul Italia. Este într-adevăr trist, dar suntem departe”, a declarat Eva Longoria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Monday! 1st day of shooting!

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

„Nu vă uitați mănușile. Aveți grijă”, a scris Naomi Campbell pe Instagram, alături de o fotografie cu ea purtând o pereche de mănuși roz.

Citește și:
Coronavirus: 5 lucruri pe care orice turist trebuie să le pună în aplicare pentru a opri răspândirea Covid-19

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people