Ce spune Lizzo despre zvonurile conform cărora și-ar fi ucis un fan

Lizzo este acuzată că a sărit de pe scenă în mijlocul mulțimii, provocând astfel decesul unui fan.

Ce spune Lizzo despre zvonurile conform cărora și-ar fi ucis un fan

Deși aspectul fizic al cântăreței Lizzo a fost deseori dezbătut atât în presă, cât și pe rețelele sociale, de data aceasta lucrurile au mers mult prea departe, după cum chiar artista a afirmat pe contul său de TikTok.

Recent, au apărut mai multe zvonuri conform cărora aceasta s-ar fi aruncat de pe scenă în mijlocul mulțimii, provocând astfel decesul unui fan. Vădit mâhnită din cauza acestei știri care a făcut inconjurul Internetului în ultima perioadă, artista a dorit să lămurească situația.

„Am văzut multe lucrurile supărătoare despre mine pe Internet, dar chestia care mă deranjează cel mai tare e că aș fi sărit de pe scenă în mulțime și aș fi omorât pe cineva. Zvonul ăsta… e o minciună, în primul rând! Nu m-am aruncat de pe scenă în viața mea.”, a declarat Lizzo pe contul său de TikTok.

Ba mai mult decât atât, pentru a demonstra că nu ar fi avut cum să omoare pe cineva dacă ar fi sărit de pe scenă, artista a făcut o demonstrație, aruncându-se în propriul pat.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Știu că sunt mare, dar nu sunt atât de mare.”, a continuat cântăreața. „Opriți minciunile”, a scris Lizzo în descrierea clipul video de pe TikTok.

Lizzo nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre corpul său sau să posteze pe rețelele sociale fotografii în care apărea aproape goală. Artista este o binecunoscută promotoare a mișcării de body positivity, iar mesajele despre iubirea propriul corp se regăsesc inclusiv în melodiile sale. Cu toate acestea, Lizzo a mărturisit că nu i-a fost ușor să se accepte exact așa cum este și că este vorba despre un proces care necesită timp și multă blândețe.

„Anul acesta am început să vorbesc cu burta mea. Îi trimit săruturi și o scald în laude. Obișnuiam să îmi doresc să îmi tai stomacul. Îl uram atât de mult. Dar e parte din mine.”, a declarat Lizzo la începutul acestui an.

Citește și:
Jennifer Lopez răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi apelat la injecțiile cu botox

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video