Ce spune David Schwimmer despre zvonurile conform cărora ar forma un cuplu cu Jennifer Aniston

Spre dezamăgirea fanilor, David Schwimmer și Jennifer Aniston sunt doar prieteni!

Ce spune David Schwimmer despre zvonurile conform cărora ar forma un cuplu cu Jennifer Aniston

Zvonurile conform cărora David Schwimmer și Jennifer Aniston ar forma un cuplu au apărut după lansarea episodului special din Friends. Atunci, o sursă apropiată a declarat pentru revista Closer că reuniunea le-ar fi reaprins sentimentele.

„Au început să își scrie mesaje imediat după filmare și luna trecută David a zburat de la New York la LA pentru a o vedea pe Jen.”, spunea la momentul respectiv sursa. Aceasta a adăugat și că cei doi ar fi vizitat o podgorie din Santa Barbara, California.

Însă un reprezentat al actorului a clarificat situația, dezvăluind pentru publicația The Sun UK că zvonurile conform cărora David și Jennifer ar forma un cuplu „nu sunt adevărate”.

În timpul episodului special, cei doi au vorbit despre relația lor, mărturisind că în trecut au avut sentimente unul pentru celălalt, însă că nu au format niciodată un cuplu.

„În primul sezon mi-a plăcut mult de Jen”, a recunoscut David Schwimmer. „La un moment dat amândoi ne plăceam, dar eram ca două bărci care treceau una pe lângă cealaltă fiindcă întotdeauna unul dintre noi era într-o relație. Niciodată nu am depășit limita, am respectat asta”, a continuat actorul în vârstă de 54 de ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Aniston a recunoscut că și ea a avut sentimente pentru David, și chiar a glumit în legătură cu primul lor sărut.

„Îmi aduc aminte că i-am spus la un moment dat lui David că ‘O să fie așa trist dacă primul nostru sărut o să fie difuzat la televiziunea națională’. În mod evident, ne-am sărutat pentru prima oară în cafenea, la televizor”.

În ultima perioadă, Jennifer Aniston a fost asociată și cu fostul soț al lui Halle Berry, Gabriel Aubry.

„Surse din interior spun că Jennifer Aniston îmbrățișează în sfârșit ideea de casual dating – iar cel mai recent s-a bucurat de o aventură cu fostul soț al lui Halle Berry, Gabriel Aubry, în vârstă de 44 de ani”, apărea pe blogul de bârfe celebitchy, citând un material publicat de Us Weekly.

„Jen e foarte fericită că se distrează din nou, dar de data asta ia lucrurile diferit”, mărturisea o sursă pentru publicația citată. „Ce e cel mai important pentru ea acum este să se simtă bine cu ea însăși în mod spontan – iar asta se aplică tuturor aspectelor din viața ei.”

„Lui Jen îi place că poate să se simtă bine fără niciun fel de judecăți și așteptări”, a mai adăugat sursa, pentru aceeași publicație. „De aceea Gabriel e potrivit pentru ea. E un tip relaxat și sensibil care nu o să se apuce să împrăștie vorbe, așa că Jen se simte în siguranță știind că ce se întâmplă în spatele ușilor închise rămâne între ei.”

Citește și:
Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul Friends, provoacă îngrijorarea fanilor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video