Ce s-a întâmplat cu statuia Melaniei Trump din Slovenia

O statuie din Slovenia care o înfățișează pe Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a fost incendiată.

Ce s-a întâmplat cu statuia Melaniei Trump din Slovenia

Statuia din lemn a Melaniei Trump, care se afla în apropierea orașului său natal Sevnica din Slovenia, a fost incendiată.

Brad Downey, artistul american din Berlin care a realizat această statuie a declarat că incendiul s-a produs pe 4 iulie, de Ziua Independenței. Poliția l-a anunțat cu privire la ceea ce s-a întâmplat abia a doua zi, pe 5 iulie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) pe

„Vreau să știu de ce au făcut-o”, a declarat Brad Downey. El a spus pentru Reuters că speră ca prin intermediul acestei statui al Melaniei Trump se va putea produce un dialog cu privire la problemele din politica Statelor Unite, inclusiv despre imigrație. El a depus la poliție o plângere și speră să discute cu persoana sau persoanele care au ars această statuie pentru un film la care lucrează.

Purtătoarea de cuvânt a poliției, Alenka Drenik, a declarat pentru Reuters că ancheta este în desfășurare și că nu poate dezvălui detalii în interesul unor proceduri suplimentare.

Statuia care o înfățișează pe Melania Trump purtând un costum albastru deschis Ralph Lauren, pe care l-a purtat în 2017 la investitura soțului ei, Donald Trump, în funcția de Președinte al Americii și făcând cu mâna a fost dezvăluită în urmă cu un an. Aceasta a fost realizată manual din lemn.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RTL Nieuws (@rtlnieuws) pe

Inițial, au existat destul de multe controverse, mai ales din partea locuitorilor orașului. Unii au susținut la vremea respectivă că statuia cu Melania Trump seamănă cu personajul Smurfette din The Smurfs sau chiar cu o „sperietoare de ciori.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Sculptorul a lucrat mult timp la statuie”, a spus un localnic pentru Reuters. „Și ea nu arată deloc atât de frumoasă precum este în realitate.” Alți localnici au spus că statuia este o „rușine.”

Citește și
Noua carte despre Melania Trump descrie relația dintre aceasta și fiica sa vitregă, Ivanka

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video