Ce crede Angelina Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

O sursă apropiată a dezvăluit în sfârșit cum se simte Angelina Jolie acum că Brad Pitt are pe altcineva.

Ce crede Angelina Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

Potrivit surselor, Brad Pitt pare să fi început o nouă relație cu modelul Nicole Poturalski – și așa cum era de așteptat, gândul tuturor a zburat la actrița Angelina Jolie, fosta lui soție, și la ce crede ea în legătură cu acest aspect.

În vârstă de 45 de ani, cu 11 ani mai mică decât Brad Pitt, Angelina Jolie nu s-a mai concentrat aproape deloc pe viața ei amoroasă în ultimul timp. O sursă apropiată acesteia le-a dezvăluit celor de la Hollywood Life cum se simte cu adevărat în acest context.

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă”, precizează sursa.

„Pur și simplu nu reprezintă o prioritate pentru ea acum”, continuă aceasta. „Tot ce o interesează e fericirea copiilor ei. Continuă să fie acolo pentru aceștia zi și noapte și face tot posibilul ca ei să se simtă iubiți, sprijiniți și în siguranță. Sunt prioritatea ei numărul unu și așa va rămâne pentru totdeauna.”

S-a zvonit că Brad Pitt ar fi împreună cu Nicole Poturalski după ce cuplul a fost surprins sărutându-se înainte de a urca la bordul avionului său privat. Cei doi părăseau Parisul și se îndreptau spre reședința actorului din sudul Franței.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit acum patru ani, și au împreună șase copii: Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) și gemenii Vivienne și Knox (12). O altă sursă a mărturisit pentru aceeași publicație că actrița nu se gândește să își refacă viața alături de cineva prea curând. „Angie e în primul rând mamă”, spune ea. „A doua și a treia parte a zilei e tot mamă. Restul, legat de relații sau cu cine se întâlnește Brad nu o poate interesa mai puțin.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Vrea să fie amintită în primul rând ca mamă. Cineva dispus să ajute la schimbarea lumii. Joacă în filme și le regizează pentru a-i fi mai ușor să își facă opiniile auzite, dar să fie mamă e de fapt jobul ideal pentru ea. Chiar nu vrea să se încarce cu informații despre relațiile lui Brad”, a mai continuat sursa, subliniind astfel că celebra actriță are obiective mărețe în minte și că a trecut de mult timp peste divorțul de Brad Pitt.

Citește și:
Selfie rar cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video