Cât a costat nunta impresionantă a fashion blogger-ului Chiara Ferragni

În weekend toată atenția a fost acordată nunții cunoscutei Chiara Ferragni, evenimentul fiind mai popular în social media decât nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle.

Cât a costat nunta impresionantă a fashion blogger-ului Chiara Ferragni

Chiara Ferragni și cântărețul italian Fedez s-au căsătorit sâmbăta trecută, în Italia, iar nunta poate fi considerată cu usurință cea mai extravagantă a acestui an, cifrele confirmând acest lucru.

Suma cheltuită pentru această nuntă impresionată te va uimi, însă având în vedere că potrivit Vogue rochia Dior purtată de Chiara Ferragni este acum mai populară în social media decât cea purtată de Meghan Markle, putem spune că întregul eveniment a meritat fiecare cent.

https://www.instagram.com/p/BnRVWv3nu60/?taken-by=chiaraferragni

Dacă îți dorești să afli cât a costat nunta anului, cei de la E!News au pregătit o estimare a celor mai importante aspecte ale evenimentului.

Astfel, #TheFerragnez s-au căsătorit în Dimora Delle Balze în Noto, Italia. Pentru a închiria acest loc (și camerele pentru oaspeți timp de trei zile), cuplul a plătit aproximativ 300.000 de dolari.

https://www.instagram.com/p/BnMVJUNHHpX/?utm_source=ig_embed

Ținutele purtate în ziua nunții au ajuns la aproape aceeași sumă. Chiara Ferragni a purtat o rochie de mirească Dior Haute Couture, la care a colaborat cu Maria Grazia Chiuri, designerul faimoasei case de modă. Pentru a doua rochie a serii, Chiara a ales tot o rochie Dior, pe care care au fost scrise versuri din melodia cântată de Fedez când a cerut-o în casătorie pe aceasta, precum și simboluri importante pentru cuplu.

https://www.instagram.com/p/BnMicupnxYR/?utm_source=ig_embed

Pentru a ajunge în Noto, Chiara Ferragni, Fedez, dar și restul invitaților au zburat cu un avion special al companiei Alitalia. Astfel, pentru aproape 150 de invitați suma totală a fost de aproximativ 60,000 de dolari, iar pentru aproape 50 de oameni care au sosit din Statele Unite, costurile s-au ridicat la aproape 130,250 de dolari.

https://www.instagram.com/p/BnI9QCtF7-u/?utm_source=ig_embed

Chiara Ferragni și Fedez au ales o altfel de recepție pentru nunta lor și au organizat un adevărat parc de distracții. Pentru acest decor, precum și pentru carusele se pare că a fost cheltuită o sumă de aproximativ 105,000 de dolari. Artificiile nu au lipsit de la eveniment, fiind folosite diferite culori care au creat un spectacol impresionant. Prețul lor? Aproape 3,500 de dolari.

https://www.instagram.com/p/BnQdS-3jft0/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Florile, cele care au creat un cadru de poveste pentru ceremonie, au reprezentat și ele un element costisitor, așa cum era de așteptat. Potrivit unei companii numite Wedding Wire (nu a fost cea angajată de Chiara pentru nuntă), prețul poate fi destul de diferit, în funcție de stilul nunții, însă pentru acest eveniment costurile s-ar ridica la aproape 4,200 de dolari.

Costul total al nunții anului? Aproape 912,700 de dolari!

Citește și:
Chiara Ferragni și Fedez Lucia au avut o nuntă de vis într-un cadru feeric din Italia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people