Cardi B dezvăluie motivul din spatele conflictului cu Nicki Minaj

Cardi B a vorbit recent despre cearta dintre ea și Nicki Minaj, care s-a întâmplat în perioada Săptămânei Modei de la New York.

Cardi B dezvăluie motivul din spatele conflictului cu Nicki Minaj

Luna trecută, Cardi B și Nicki Minaj au participat la o petrecere organizată de o revistă glossy la Hotelul Plaza din New York. La sfârșitul serii, Cardi și Nicki au fost suprinse în timpul unui conflict destul de serios, moment în care Cardi și-a scos pantoful intenționând să-l arunce către Nicki, însă a fost oprită la timp. Cei prezenți la petrecere au filmat întregul moment și l-au distribuit pe internet aproape în timp real.

După incident, Cardi a postat un mesaj pe Instagram din care reiese că Nicki Minaj ar fi pus la îndoială abilitățile de părinte ale lui Cardi B. Recent, cu ocazia apariției pe coperta W Magazine, Cardi a explicat ce anume a determinat-o să înceapă scandalul cu Nicki. „De ceva timp, îmi tot arunca săgeți. Am vorbit de două ori cu ea înainte și am reușit să ajungem la o înțelegere. Dar a continuat”, spune Cardi.

Momentul care i-a declanșat furia lui Cardi a fost atunci când Nicki ar fi dat like unei postări în care se vorbea despre abilitățile ei de părinte. „Urma să fac milioane de pe urma turneului cu Bruno Mars și am sacrificat acest lucru ca să rămân alături de fiica mea. Îmi iubesc fiica. Sunt o mamă foarte bună. Iar cineva care nu are un copil să aprecieze acel comentariu? Multă lume a spus că acea petrecere nu a fost momentul sau locul potrivit, dar nu voi întâlni întâmplător un artist în magazin sau în fața blocului”.

Cardi a vorbit și despre momentul în care a aflat că este însărcinată. „Când am aflat că sunt însărcinată, m-am panicat foarte tare. Cei din jurul meu îmi spuneau – Asta nu s-a mai întâmplat înainte. Fiecare artist care a avut un copil avea deja câțiva ani de carieră. Acesta este primul tău an. O să strici totul. Cum vei reuși să te descurci?. Cât am fost însărcinată, am continuat să-mi spun că de abia aștept să revin pe scenă. Voi arăta incredibil și voi fi exact așa cum îmi doresc”, a continuat artista.

Citește și:
Nicki Minaj se apără după acuzațiile făcute de Cardi B

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people